Şimdi Ara

GTA Online'da hangi araçları satın almak lazım? Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • GTA Online'da hangi araçları almak lazım söylemek istiyorum, öncelikle 4 bin yarış yaptım pek çok araştırma da yaptım zamanında bu konuda.
    1 armored kuruma, görevlerde olmazsa olmazlardan biridir, mini tank gibi araba.
    2 İtali GTO, müthiş hızlanan bir araba ama kontrol etmesi biraz zor, alıştıktan sonra kolay gelir. Spor sınıfının en iyisi.

    3 Krieger Super sınıfının en iyilerinden, her konuda iyi bir araç hızı da güzel, Emerus da aynı seviyede onu da tavsiye ederim, ikisi birbirine çok yakın hangisi hoşunuza giderse onu alın.
    4 Motor olarak Bati 801 bu da krieger gibi hemen her konuda iyi, dönüşler olsun, hızlanma olsun, hız olsun gayet iyi bir motor, genelde custom yarışlarda bu motoru kullanmak zorundasınız.

    5 shotaro bu motor bir şeyde en iyisi, o da dönüşler, hızıda fena değil ancak daha çok dönemeçli yarışlarda kullanmanızı tavsiye ederim.
    6 hakachou drag bu motor da düz yolda en hızlısı, müthiş bir sesi var. Dönüşlerde ve kalkışlarda orta.

    7 klasik sınıfının en iyisi turismo classic, neredeyse super sınıfı ile yarışacak derecede iyi bir araç, hızlanması, hızı, dönüşleri gayet iyi

    8 weponized tampa gerçek bir mini tank, üstünde roket atmaktan tutun, mini gun ve mayın döşeme sistemi bile var. Tek kötü yanı tek roket ile patlaması ve camları kuruma kadar kapalı değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGHER -- 21 Mayıs 2020; 16:57:32 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.