Şimdi Ara

GTA'nın ana şirketi, 3 farklı remaster oyunu üzerinde çalışıyor: Yenilenmiş GTA 3 geliyor olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Adamlar gta5'in önünü kesmemek için elinden geleni yapıyor. 2013ten beri aynı oyunu sağıp duruyorlar. İşin kötü yanı hala oynanıyor. Para kazandıkları oyunu kesmek istemiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BCRTVKCS kullanıcısına yanıt

    GTA III daha önce Remastered oldu zaten tekrar Remaster yapılacak bir yanı kalmadı. Ayrıca yeni nesil konsollarda çöp grafiklerle çıkış yapamazlar.

  • Gta 4, Gta 3 ün remake i gibi birşey zaten. Yeni grafik motoru, aynı şehir, farklı hikaye
    Gta oyunları içinde san andreas (tam haritadan bahsediyorum) ile vice city haritasında geçen farklı hikaye yok. Bunlara odaklanmaları lazım bence
    3 şehrin içinde geçen dev gibi bir oyunu dört gözle bekliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesutzgvn

    GTA III daha önce Remastered oldu zaten tekrar Remaster yapılacak bir yanı kalmadı. Ayrıca yeni nesil konsollarda çöp grafiklerle çıkış yapamazlar.

    Yine de tatlı gözüküyor grafikler. San andreas gta 3 düz grafiklerle hala oynanıyor. Grafik tarzları gerçekçilik yansımalar gölgeler değil daha çok renk uyumu üzerine, yani hala iş yapıyor yıl 2021 arada açıp oynarım yüksek çözünürlükte, piksel piksel kalan can barı ve yazılar dışında, göze çarpan bir kusur yok (hd arayüz yaması iş görüyor)

  • Yani gta 4 dururken 3 ne

  • İşi biliyor şerefsizler yaşı 30-40-50 olmuş 90 ların o son yılarında çocuk genç ünili olmuş nesli en zayıf yerinden vuracaklar. biliyorum gelmiyecek o güzel günler bir daha o heyecanı alamayacağız asla ama gene de acaba deyip alıp oynamak isteyecek çoğunluk.

    o zaman GTA3 bizim için scarface di tony montana dı, carlito nun yolu goodfather bilimum italyan mafya flimlerinin similasynu gibiydi.basitti ve güzeldi zamanını teknoloji devrimiydi.

    oyunun ses dosyaları 2 CD deydi 8x CDROM CD az çizilince devamlı takılıyordu takip aksiyon sahnelerinde takılan CDROM az küfrettirmedi bana optik medya teknolojisi ettiğim bedualar dan yok oldu  

  • Eski oyunları Remake yapsalar zaten ekstra bir şeye de gerek yok aynı oyunun güncel halini yapacaklar efsane para kaldırırlar da hala GTA v'i milyon tane platforma çıkartıp güncelleme derdindeler, yapsana abicim eski efsaneleri  

  • Max Payne 1 2 gelse muazzam olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.