Şimdi Ara

GTA IV Tofaş Şahin [Mc_cEzA] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
11.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araba bu şekilde bırakılmamalı. Eleştiriler doğrultusunda mükemmelleştirilmeli. İşte o zaman tadından yenmez :)

Elinize sağlık...
  • başarabilirsin. bu kötü yorum yapanları utandırabilirsin, en mükemmele ulaşmak için önünde hiç bir engel yok. başarıcaksın dostum hepimiz kenetlendik ve sana inanıyoruz.
  • tebrik etmek lazım
  • Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sağolasınız.. Duruma göre v.2 çıkarabilirim.. Ayrıca berkogame adlı üye başıma bela, ben nerde o da orda, işi gücü sürekli konularımı kötüleyerek olumsuz yorumlar yapmak... saçmalıyor sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer OZKAN -- 24 Kasım 2009; 23:20:47 >
  • Süper hemen deniyorum

Link'te sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 25 Kasım 2009; 13:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Sakın Gta Vice Citye çevirmeyin olayı
  • çok güzel olmuş beğenmeyenler kendileri de yapsınlar görelim.
  • Çok güzel olmuş gerçekten.
  • Teşekkürler arkadaşlar.. Karayell: Link sorunsuz, bir problem yok. Tekrar dene eğer yine indiremezsen yeni rapid link ekleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Çok güzel olmuş gerçekten.

+1903 :)
  • Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_cEzA_667

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sağolasınız.. Duruma göre v.2 çıkarabilirim.. Ayrıca berkogame adlı üye başıma bela, ben nerde o da orda, işi gücü sürekli konularımı kötüleyerek olumsuz yorumlar yapmak... saçmalıyor sadece..

Dostum çalışman güzel yalnız sırf Türk arabaları şahin,doğan,kartal,murat 124,Serçe, gibi arada da renault spring,broadway,clio, symbol gibi günümüzdeki araçlar olan vehiles.img dosyası yapabilirmisin?Yaparsan çok tutar haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Yorumlar için teşekkürler arkadaşlar sağolasınız.. Duruma göre v.2 çıkarabilirim.. Ayrıca berkogame adlı üye başıma bela, ben nerde o da orda, işi gücü sürekli konularımı kötüleyerek olumsuz yorumlar yapmak... saçmalıyor sadece..

Dostum çalışman güzel yalnız sırf Türk arabaları şahin,doğan,kartal,murat 124,Serçe, gibi arada da renault spring,broadway,clio, symbol gibi günümüzdeki araçlar olan vehiles.img dosyası yapabilirmisin?Yaparsan çok tutar haberin olsun.

Bu tür projeler Mc_cEzA'da da bende de var ama GTAIV yeni olduğu için ve GTAIV programlarının çoğu yeni çıktığı için bir bakımdan öğrenip kaliteli çizimler yapmaya çalışıyoruz. Sistemimizin GTAIV'ü kaldırmadığı için kendimiz evimizdeki sistemde çizip internet cafelerde denediğimiz için bir bakımdan zor oluyo GTA IVe mod yapmak. Ve GTAIV ile ilgili bazı program henüz çıkmış değil, vehicles, handling vs.. editleme programlarıda henüz iyi gelişmiş değil. Bu yüzden bu mod iyi derecede gelişmemiş olabilir. Ama zamanla daha iyisi çıkacaktır. Bu Türklerin GTAIV e yapmış olduğu ilk arabadır. Bu yüzden önemli bir yere sahiptir. Bana kalırsa araba gayet kaliteli ve güzel olmuş. Yolda fazla devrilme olsa bile oyundan atma gibi durumlara izin vermiyor. Dediğim gibi handling, vehisles programları gelişmiş olsaydı bu durum söz konusu bile olmazdı. Mc_cEzA'nın San Andreas'a yaptığı arabaları indirenler anlayacaktır ki Mc_cEzA'nın basit arabalar yapmadığını...

• quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

quote:

quote:

Bu tür projeler Mc_cEzA'da da bende de var ama GTAIV yeni olduğu için ve GTAIV programlarının çoğu yeni çıktığı için bir bakımdan öğrenip kaliteli çizimler yapmaya çalışıyoruz. Sistemimizin GTAIV'ü kaldırmadığı için kendimiz evimizdeki sistemde çizip internet cafelerde denediğimiz için bir bakımdan zor oluyo GTA IVe mod yapmak. Ve GTAIV ile ilgili bazı program henüz çıkmış değil, vehicles, handling vs.. editleme programlarıda henüz iyi gelişmiş değil. Bu yüzden bu mod iyi derecede gelişmemiş olabilir. Ama zamanla daha iyisi çıkacaktır. Bu Türklerin GTAIV e yapmış olduğu ilk arabadır. Bu yüzden önemli bir yere sahiptir. Bana kalırsa araba gayet kaliteli ve güzel olmuş. Yolda fazla devrilme olsa bile oyundan atma gibi durumlara izin vermiyor. Dediğim gibi handling, vehisles programları gelişmiş olsaydı bu durum söz konusu bile olmazdı. Mc_cEzA'nın San Andreas'a yaptığı arabaları indirenler anlayacaktır ki Mc_cEzA'nın basit arabalar yapmadığını...

Aslında modlu arabaları vehicles.img şeklinde paylaşan arkadaşlarımız var.Benimde masaüstü bilgisayar kaldırmıyor laptopta oynuyorum.Sizinde durumunuz zor tabii Allah Kolaylı versin.Günlük yaşamdaki araçlardan yapılmış GTA IV bekliyoruz sizlerden.

• Elinize sağlık,
    Plaka da 66 Yozgat bu arada.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

quote:

quote:

Aslında modlu arabaları vehicles.img şeklinde paylaşan arkadaşlarımız var.Benimde masaüstü bilgisayar kaldırmıyor laptopta oynuyorum.Sizinde durumunuz zor tabii Allah Kolaylı versin.Günlük yaşamdaki araçlardan yapılmış GTA IV bekliyoruz sizlerden.

Tek bir araba için Vehisles.img olarakta atarsak hem download linki yüksek olur ve daha önceden araba yükleyenlerin arabaları tekbir araba için diğerleri kaybolur (yani başka modlar) Gün gelecek tümünü değiştireceğiz. İşte o zaman vehicles.img de olur, başka dosya da xD
    quote:

Orijinalden alıntı: .: mds :.

Elinize sağlık,
    Plaka da 66 Yozgat bu arada.

Adam Yozgatlı zaten xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TayfunKey -- 30 Kasım 2009; 15:50:00 >

• quote:

Tek bir araba için Vehisles.img olarakta atarsak hem download linki yüksek olur ve daha önceden araba yükleyenlerin arabaları tekbir araba için diğerleri kaybolur (yani başka modlar) Gün gelecek tümünü değiştireceğiz. İşte o zaman vehicles.img de olur, başka dosya da xD

Zaten tek bir araba için vehicles dosyası at demedim bütün arabalar modlu GTA IV vehicles.img dosyası paylaşan arkadaşlarımız var ben günlük hayattaki arabaları yapıp vehicles.img dosyası yapabilirmisin demiştim Neyse Olursa çok iyi olur inşallah bütün araçları değiştirirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmavı -- 30 Kasım 2009; 23:01:00 >

• o da olacak kardeş. Şimdi daha yeni çıkıyo programlar zamanla neler yapacağız neler :D
  • gta IV de bile apaçilik yapıosunuz helal olsun
  • çok kötü olmuş hiç beğenmedim gta 4 ümün içine etmem bu modla..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.