Şimdi Ara

Gta IV Sorunum : Slideshow ekranında takılıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gta 4 yükleme işlemi vs vs tamamladım . Oyuna girip start butonuna bastıktan sonra açılan karakterleri tanıtan slideshow'da takılıp kalıyor . Her türlü crack , patch yüklememe rağmen sorun düzelmiyor.
    Bu sorunu nasıl halledebilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 9 Şubat 2009; 17:11:25 >

• güncel
  • güncel
  • Bu sorunu hiç mi yaşıyan yok...
  • özelliklerini yazarmısın
  • Bildiğim kadarıyla korsan oyundan kaynaklanıyor patchsiz oynamayı dene bir de..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmuyor...
  • oyunu silip tekrar yüklemeyi dene paketleri yükleme açılmıyorsa 1.paketi yükle öyle dene gene olmuyorsa 2. paketi yükle ve madoor arkadaşımıza pm at raxor un crackini atarmısın kardeş diye o atıyor sana allah razı olsun ondan
  • @obenberk

Hocam sağolda ," madoor " tam nickini yazarmısın ? Üye listesinde öyle biri yok.
  • önemli değil tam nick: aQua~MaDooR`
  • Arkadaşım pm atacaktım. Fakat engellemişsin özel mesaj almayı. Açarsan atarım
  • Gsm onayı olmadığından kapalı sanırım...
  • Tuhaf bir yaklaşım olabilir ama,başka bir pc de,bendekiyle aynı özelliklere sahip,oyunu çalıştıramadım.Aynı sendeki problem vardı ve crack vs herşey tamdı.Aynı şekilde karakterlerin tanıtıldığı menüde öylece duruyordu.Bir keresinde 1 saate yakın beklettim makinayı,en sonunda açıldı ama bu sefer de oyun takıldı,oynamadı.Harddiskteki boş yerin az olabilir,bilgisayarına uzun zamandır format atmıyorsan bundan kaynaklanabilir(açamadığım pc bayadır formatlanmıyordu).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.