Şimdi Ara

GTA IV SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yeni bilgisayar alıcam ama bir tek ekran kartını değiştirmeyi düşünmüyorum.Onuda size sorucam.

şimdi benim şuanki pc nin özellikleri:

1.8 ghz işlemci çift çekirdek..1,5 gb ram ve ati radeon hd 3870 512 ekran kartı 256 bit.

Şimdi benim bu sistemle oyun en düşük ayarlarda yani herşeyi sıfıra aldığımda oynanıyor ama çok akıcı deil yinede.
    Bazı oyunlardada yani bir den çok nesnenin olduğu yerlerdede takılma oluyor ve bu büyük ihtimal işlemciden oluyor.

Ben gta ıv ü highda en yüksek görüntülerde takılmadan oynamak için sistemi:

4 gb ram 2.8 çift çekirdek işlemci yapmam yeterli olurmu? Ekran kartını değiştirmelimiyim? Can you run it sitesinden baktım
    en iyi görüntülerde oynamak için ekran kartı yetmiyor hepsi yeşil bütün özellikler var ama nedense kırmızı işaret var yinede
    nvidiamı almalıyım?

Biri bana yardım ederse sevinirim.

• Hocam eğer maddi bir sıkıntınız yoksa zotac gtx 295 almanınızı öneririm

Ayrıca sistem tavsiyesi ' ne yazarsanız daha iyi sonuç alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 25 Şubat 2009; 0:36:14 >
  • Hocam ne ettin gtx 295 çok pahalı o.Ayrıca o kartı tam performansında kullanmak için core 2 quad gerekir ve aynı şey oyun için de geçerlidir.Lakin yine de gta 4 te core 2 duo ile de başarılı FPS almak mümkün
  • 4 çekirdekli bir işlemci , 4 gb ram ve 4850 veya 9800gt üzeri bir ekran kartı alırsan
    neden olmasın
    bütçe belirtirsen daha iyi olur
  • Ben imzamdaki sistemle gta 4 ü 30 fps de oynuyorum hemde herşey high da olmasına rağmen.İnanmayan gelsin söylesin ScreenShot yerleştireyim =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Ben imzamdaki sistemle gta 4 ü 30 fps de oynuyorum hemde herşey high da olmasına rağmen.İnanmayan gelsin söylesin ScreenShot yerleştireyim =)

bekliyorum

oyunu istediğin gibi en yüksek ayarlarda oynaman için işlemciyi q9550-4gb ram-gtx280 yada 4870x2 tercih etmen gerekicek...ama o kadar masraf yapmak istemiyosan e8400+4gb ram + 4870 alabilirsin.4870i 1gb tercih etkmen gerekli yada gtx260 da alabilirsin
  • e8400 4 gb ram 4870i 1 gb ile rahat oynıyabilirmiyim crysisi assassin crreed i ve birden çok nesnenin olduğu oyunları?

yoksa q9550 yi almam şartmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 4 Optimizasyon sorunu
    9 ay önce açıldı
    PES 3 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ..
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  GTA IV SİSTEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 27 Şubat 2009; 15:16:20 >
  • Evet bu sistemle gayet rahat bir şekilde en yüksek ayarlarda oynayabilirsin fakat Quad işlemci alırsan daha da akıcı oynarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

e8400 4 gb ram 4870i 1 gb ile rahat oynıyabilirmiyim crysisi assassin crreed i ve birden çok nesnenin olduğu oyunları?

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

Evet bu sistemle gayet rahat bir şekilde en yüksek ayarlarda oynayabilirsin fakat Quad işlemci alırsan daha da akıcı oynarsın
    quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

e8400 4 gb ram 4870i 1 gb ile rahat oynıyabilirmiyim crysisi assassin crreed i ve birden çok nesnenin olduğu oyunları?

crysisi herşey very high da akıcı oynuyamazsınac i çook rahat oynarsın.

• Evet Crysis i High da ancak oynarsın akıcı bi şekilde.AC de bişi olmaz zaten en yüksek ayarlarda çok akıcı oynarsın.GTA4 de oynarsın en yüksek ayarlarda lakin pek akıcı olmaz.
  • optimizasyon özürlü gta4 için kart alma zaten.1000ytl den aşşa çıkamazsın sırf kart için.e8400+4870 1gb al keyfine bak.yada nisanı vs bekle 4890 falan alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 27 Şubat 2009; 16:46:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

optimizasyon özürlü gta4

Hahaha yerli yerinde bir cümle tebrik ederim
  • Arkadaşlar ben nvidia ekran kartı ve 4 işlemci almak istiyorum.

Ekran kartının ve işlemcinin toplam fiyatı 1100 tl den fazla olmasın
    önerilerini bekliyorum.
  • CPU=Intel CPU Q9400 QuadCore 2.66 GHz 1333MHz 6MB =513 TL
    GPU=Zotac GTX 260^2 AMP 896 MB 448Bit GDDR3 16X =643 TL

KDV DAHİL TOPLAM =1153 TL

Ayrıca güç kaynağı ve anakartını da söyle bi sakatlık olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krak3n -- 1 Mart 2009; 13:14:59 >
  • ga vm 900 m gigabeyte ayrıca bu anakart 4 işlemci destekliyormu? şuan bende bu var...

birde 1 terabayt harddisk kaç para ? 500 gb harddisk kaç para?
  • gtx 260 896 mb 448 bit mi daha iyi?

yoksa ati hd 4870 1024 256 bit mi daha iyi?

ARKADAŞLAR SON OLARAK BU KONUYU OKUYARAK DEDİĞİM FİYATLARDA KOMPLE BANA NE ALACAĞIMI YAZABİLEN BİRİ OLURSA SÜPER OLUR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.