Bildirim
GTA IV şimdi oynanır mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
17 Eylül'e kadar oyna.Sonra GTA V :) -
grafikleri gayet iyi yükle oyna:D -
GTA serisine başlamak istiyorsan.Üçüncü oyunu oynayıp.Daha sonra Vice City ile San Andreas'ı oynamanı tavsiye ediyorum.Dördüncü oyun vasat olduğu için hiç başlama.Durup dururken frame düşüyor.Oyunda anormal hatalar mevcut. -
Sistem iyiyse oynamalısın. Oyun her ne kadar sorunlu olsa da gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri. Sırf sorunlu diye yerden yere vuranlara çok kızıyorum şahsen. Hakkı yenilmemeli bu konuda. Çıktığı zamana göre gerek grafiksel olarak gerek animasyon olarak gerek ses olarak üst düzey diyebilirim. Başta da dediğim gibi sistemin iyi olması şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 12 Temmuz 2013; 18:55:45 > -
Bütün gta serisini oynadım ama IV sarmadı.Yani nasıl desem oyunda öyle bir hava var ki oyundan soğudum resmen -
quote:
Orijinalden alıntı: Vin Laden
Bütün gta serisini oynadım ama IV sarmadı.Yani nasıl desem oyunda öyle bir hava var ki oyundan soğudum resmen
+1 çok büyük umutlarla yükledim ama beni de çok sarmadı nedense -
güzeldir . çogu kişi beğenmediğinni yazmış ama benim gayet eğlenerek oynadıgım oyundur -
Hiç GTA oynamadıysan, GTA San Andreas ile başla. Her bakımdan bence serinin en zevkli en renkli oyunudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikiziltoprak -- 13 Temmuz 2013; 0:21:56 > -
Dünyanın en çok satan ve en çok oynanan oyununu beğenmemek ne demektir anlamıyorum. İyilik yap denize at demişler valla bu insanlara oyun moyun çıkarmayacaksın.
Oyna kardeşim, ben bütün seriyi oynadım. Her seri bir öncekinden güzel oldu şu zamana kadar. Hatta GTA IV de grafikler resmen devrim yapti enbseries modu ile.
Sana bir örnek mesela
http://www.youtube.com/watch?v=Dfv9mVh8V6I
sende yapabilirsin mesela benim evdeki bilgisayarımdan aldığım sonuçlar
1-http://oi42.tinypic.com/auxcp3.jpg
2-http://oi43.tinypic.com/2lc0jsm.jpg
3-http://oi41.tinypic.com/2j64njp.jpg
bu grafiklerle oynanmaz mı oyun sen söyle
ki biz zamanında iyi ekran kartlarımız olmadığı için grafikleri kısarak oynamaya çalışıyorduk, şimdi enbseries modu ile full grafik çözünürlüğünde keyifle oynuyorum
kendi fikrimi söylemem gerekirse GTA serisinde oyunlar birbirleri ile bağlantılı değil, o yüzden direk 4 ü oynamanda hekaye açısından bir problem yok. Her oyun kendi içinde ayrı güzel ama vice city nin grafkleri artık seni doyurur mu bilmiyorum. o yüzden zamanın varsa GTA sanandreas ile başla sonra GTA 4 ü enbseries modu ile keyfini çıkar.
-
Bende zaten gta 4 eflc silindi cd side kayboldu. Şuan san andreas oynuyom mod yüklüyom ve tadını çıkartıyorum. Bencede san andreas oyna ondan sonra gta 4 oyna. Karar senin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GTA oyun değil bir yaşam stilidir. her zaman oynanır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
GTA oyun değil bir yaşam stilidir. her zaman oynanır.
Aynen öyle. -
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
quote:
Orijinalden alıntı: Cihathalitt
GTA oyun değil bir yaşam stilidir. her zaman oynanır.
Aynen öyle.
Bir de kasmasa -
san andreas oynamayan adama gta oynamış demezler. -
En azından Vice cityden başla zaten en fazla 1 haftaya bitirirsin. -
sa ile başlayıp as ile bitirebilirsin bence :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Crysis 3 55fps, GTA 4 25 fps oynuyorum. -
GTA IV adeta gri bir dünya.. -
valla eski oyunların grafikleri kötü...gta 4 yükle derim çok güzeldir.
Benzer içerikler
- gta 5 crack
- gta 5 oyundan atma sorunu
- adk nedir
- gta sa hot coffee mod
- gta 4 trainer
- gta 5 hileleri
- gta 4 hileleri
- gta 5 kaç gb
- gta 6 gereksinimleri
- gta vice city hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X