Şimdi Ara

GTA IV Oyun Tarihinde Rekor Kırdı !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA3, çıktığı tarih baz alındığı zaman, gerek devrimsel yenilikleri olsun, gerek grafik ve atmosferi olsun, her şeyiyle bu oyundan kat kat kat daha iyi bir oyundur. resmen ortada büyük bir balon duruyor. GTA4'e kötü, eh işte ya da iyi bir oyun demek haksızlık olur, gerçekten mükemmel bir oyun fakat 10 tam puan alacak kadar da iyi bir oyun değil. Son birkaç senedir, inceleme sitelerinin verdiği notlar gerçekten de çok saçma olmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

Gamespot gibi puanı kıt bir site bile 10 verdiyse o oyun çok iyi demektir.

Evet Gamespot bile 10 verdiyse harika bir oyun
  • gta serisi eğlenceli, zevkli bir seridir, bende alacam inşallah ama şu var, gta 3 ve vice city zamanında mafia da vardı, heleki gta3 e 10 üzerinden 9,6 verildiyse nediyeyimki yani.. göz var nizam var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chakir

gta serisi eğlenceli, zevkli bir seridir, bende alacam inşallah ama şu var, gta 3 ve vice city zamanında mafia da vardı, heleki gta3 e 10 üzerinden 9,6 verildiyse nediyeyimki yani.. göz var nizam var.

GTA 3 çıktığı yılda 9.6 alması gayet normal o tarihlerde oynanış olsun grafik olsun herşeyiyle bir devrimdi bu gün gta 3 çıksa elbette 9.6 değil 5.6 dahi alamaz notları verilen tarihlere göre değerlendirmen lazım GTA 4'e gelirsek 10 tam puan alması benide çok şaşırttı bence günümüz oyun gelişmine ve yeni çıkan oyunlara bakarsak anca diğer serilerinde olduğu gibi oda anca 9.6'yı hakkediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

quote:

Orjinalden alıntı: chakir

gta serisi eğlenceli, zevkli bir seridir, bende alacam inşallah ama şu var, gta 3 ve vice city zamanında mafia da vardı, heleki gta3 e 10 üzerinden 9,6 verildiyse nediyeyimki yani.. göz var nizam var.

GTA 3 çıktığı yılda 9.6 alması gayet normal o tarihlerde oynanış olsun grafik olsun herşeyiyle bir devrimdi bu gün gta 3 çıksa elbette 9.6 değil 5.6 dahi alamaz notları verilen tarihlere göre değerlendirmen lazım GTA 4'e gelirsek 10 tam puan alması benide çok şaşırttı bence günümüz oyun gelişmine ve yeni çıkan oyunlara bakarsak anca diğer serilerinde olduğu gibi oda anca 9.6'yı hakkediyor...

yok zaten ozamanın şartlarına göre söyledim, ozamanlar mafia vardı, tarz insanların zevki, hangisini benimserse onu oynar, ona lafım olmaz ama grafik ses kurgu olarak mafia nın bariz üstünlüğü vardı o devirde, o yüzden dedim göz var nizam var diye

• Reklam bunlar. Youtube'daki videolara müdahale eden, sildiren, sitelere ne yapmaz. Hersey para meselesi.. Oyun kendince iyi güzel burada sorun yok.. ama 10 puan alacak bir oyunda degil. Bir oyuna tam puan vermek kusursuz demek bunda Bal gibi eksikler var. Mesela Uçak gibi araçlar yok, harita ufak. San Andreasta bile Uçak kullanabiliyorduk.. Sonra grafiklerde günümüz oyunlara göre pek hosuma gitmedi. Bundan kat kat daha iyilerini gördük.. özellikle kaplamalar, görüs mesefesi, uzaktaki binalar kötü görünüyor. Bununla birlikte ara ara Framerate'de tekliyor. Oyun zaten 30FPS. 1080p'de degil.. daha birsürü eksik söylenebilir. Herkes öyle bahsediyor ki sanki ortada "mucize" falan var. Yok öyle birsey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K1N6 -- 1 Mayıs 2008; 6:44:23 >
  • oyunu dün aldım 5-6 saat oynadım missler gibiydi. bu sabah bi açtım pat dedi dondu! kuduruyorum şu an! verdiğim 180 ytl yemi yaniyim gta 4 elimde oynuyamadığımamı yaniyim! ikinci pes vakası satarım ben bu konsolu şimdi o kadar sinirlendim! arkadaş çıkarmadan önce hiç mi denemedin bu oyunu?ortada bi çözümde yok ne yapıcam ben şimdi?

• Sorunu anlamadım? Madem dondu kapatıp açın tekrar çalıştırın. Zaman zaman bendede oyunda (fifa 08) donma meydana geliyor ama ciddi bi problem yaratmamıştı bana.

Konsol hiç açılmıyor mu artık? Bluray mi görmüyor oyunu yoksa?
  • tam sorunu bende anlamış değilim oyunu dün aldım bi güzel oynadım. hiç bir problem yoktu. kaparkende bi sorunla karşılaşmadım. bu sabah açtım oyuna girdim 2-3 dakka sonra oyun dondu kaldı öyle ne ps butonu işe yarıyo ne başka bişi 4-5 dakka sonra konsol kendine restart atıyor makinayı açıp kapadım kapamadım tekrar denedim sildim tekrar yükledim hala devam ediyor.

ve ben şu an kriz geçiriyorum! makinayı açıp kapamayla geçeek bi dert gibi değil internettede araştırdım varmış bu donma probkemi ve ortada ne bi fix nede başka bişi var işimiz iş!
  • Arkadaşlar,

Oyunun grafiklerinden şikayeti olan varmı? Full HD tvimde oyunu 1080p oynuyorum(XMB'den zorlayarak) fakat özellikle dış mekan grafikleri oldukça kötü, AA olayından zaten çok beklentim yok ama hakikaten rezalet görünüyor. AF'den hiç bahs etmiyorum bile. Burnout'un grafiklerinin yanından bile geçemiyor. Sizde de böyle bir durum varmı?

Not:standart olan 720p de de denedim aynı sonuç....

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tube Screamer -- 1 Mayıs 2008; 9:56:11 >
  • ya bu oyundan grafik beklemeyin adamlar ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.burnout tabiki daha iyi olacaktır.burnoutda gökdelenin tepesine çıkıp koskoca şehri seyretme vs... yok grafiksel anlamda bu oyunu san andreasla karşılaştırın bayaa bi gelişme var.ama bende kabul ediyorum ki next-gen bu diiiill
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

Orjinalden alıntı: Quatronics

Gamespot gibi puanı kıt bir site bile 10 verdiyse o oyun çok iyi demektir.

Evet Gamespot bile 10 verdiyse harika bir oyun

GTA 4 elbette efsane oyun ama, GameSpot Assasin Creed'e de 9 vermişti ki oyun rezaletti.

Hiç güvenilir site değil bence sürekli para yiyip yiyip inceleme yapıyorlar. (bknz. Kane & Lync skandalı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Reaper*

Reklam bunlar. Youtube'daki videolara müdahale eden, sildiren, sitelere ne yapmaz. Hersey para meselesi.. Oyun kendince iyi güzel burada sorun yok.. ama 10 puan alacak bir oyunda degil. Bir oyuna tam puan vermek kusursuz demek bunda Bal gibi eksikler var. Mesela Uçak gibi araçlar yok, harita ufak. San Andreasta bile Uçak kullanabiliyorduk.. Sonra grafiklerde günümüz oyunlara göre pek hosuma gitmedi. Bundan kat kat daha iyilerini gördük.. özellikle kaplamalar, görüs mesefesi, uzaktaki binalar kötü görünüyor. Bununla birlikte ara ara Framerate'de tekliyor. Oyun zaten 30FPS. 1080p'de degil.. daha birsürü eksik söylenebilir. Herkes öyle bahsediyor ki sanki ortada "mucize" falan var. Yok öyle birsey..

Arkadaşa katılıyorum. Ya niye uçak yok ki. S.A. V.C. ve 3 için yapılan modlardaki arabaların 10/1 i yok. Go-cart bile kulanırdım ben hatta 3 de gmi yok diye gemi görünüşlü bir araba yükleyip şifreyle yüzdürüyorduk :)

1080p olayı daha da can sıkıcı red-ray ile 1080p nin 2 katı görüntü gelirken daha piyasada full hd görüntülü oyun çok az bir ninja gaiden var sanırım.

Ya yine bunları da bıraktım oyun çalışmıyor ki

BUrada hiç açılmıyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=e_w0svQ_aCg&feature=related

Burada açıldıktan sonra donuyor ve düzelmiyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=HmMkBd-tGNY&feature=related

Burada da süreklli donuyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=msP_d_0km18

Oyunun eksiği çok aslında. 10/10 çoooooo...oook iddalı zaten hiçbir oyuna verilmemeli. Birde bir arkadaşım 360 da oynuyordu aplamalar uçuyormuş. Hiç bug'sız dmc4 bile .com dan 8.7 uk ıgn den 9.0 almıştı. Ki hiç böyle sorunları yoktu.

• GTA4 ill günde 4,5 milyon satmış...OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    http://www.vgchartz.com/news/news.php?id=1102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 1 Mayıs 2008; 12:43:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

kıskanıyorum ya PC ye gelmemesini kıskanıyorum valla illa aldırtacaklar konsol

Dostum kafana takma pc ye de cikacak ama kasim a kadar beklemen lazim.

BUrada hiç açılmıyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=e_w0svQ_aCg&feature=related

Burada açıldıktan sonra donuyor ve düzelmiyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=HmMkBd-tGNY&feature=related

Burada da süreklli donuyor:
    http://www.youtube.com/watch?v=msP_d_0km18

Buradaki videolari inceledim soylemek istedigim su:

Ilk videoda play station 3 u nereye koyduguna dikkat ettiniz mi?Benim ps3 um var asiri isiniyor bu makineler,ben de bu arkadas gibi dolabin icine koymustum ve isinmayi engellenmek icin dolabin arkasina delip acik bir adet 8 cmlik fanlardan taktim kablosunun ucuna bir usb kablo bagladim ve elektrigini ps3 un usb cikisindan aliyor.Hicbir sorun olmadi simdiye kadar.

Diger videolara gelince ps3 Americada daha once cikti ve bu arkadaslar videolarda bluray discin altini hic göstermiyorlar ne kadar temiz ne kadar cok veya ne kadar az cizik var.Eger cd cizikse donmasi cok normal.Cizikten gorunmeyen bir muzik cd sini bilgisayariniza takip muzik deinleyin bakalim ne olacak.

Ben iki gun once gta 4 aldim oynadim 60 gb ps3 umde hic sorun olmadi.Araba kullandim adam oldurdum gorev yaptim.Insallah bundan sonra da sorun cikmaz.

Bosverin siz sitelerin kac pu an verdigini hosunuza gidiyorsa alin oynayin.Sahsen ben bugune kadar hic bir oyunu siteleri inceleyip arastirarak almadim,hic te pisman olmadim.

Herkese iyi gunler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decade -- 1 Mayıs 2008; 13:08:27 >

• Ohh yaAA
  • Bu oyun bütün listeleri alt üst eder ve kolay kolayda elde edicegi basarıları baska oyunlar zor gecer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

GTA4 ill günde 4,5 milyon satmış...OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    http://www.vgchartz.com/news/news.php?id=1102

• ormanın olmaması kötü bak nereye atıcaz karıları hehehe

quote:

Orjinalden alıntı: BéTo_GS

hadi ya orman yokmu öyle
    bende dağlara çıkardım

• sizce bu oyun PC'ye çıksa ne gibi bir sistem ister arkadaşlar? tahmin sadece ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.