Şimdi Ara

GTA IV - Multiplayer Oynayanlar (Herkes İçeri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

benide ekliyebilir misin?gamertagım CCaaNN

Tamamdır

birde oyun içinde nerden sizi ekliycem? (:

Home tuşuna basıp "friends" e geldikten sonra "add friends" olması lazım zaten yanında "+" işaretide var ordan isim yazıp ekleyebilirsin

teşekkürler

• arkadaşlar benim pc de gta 4 ü ilk yüklediğim de internet yoktu ve multiplayer yazıyordu oyunun içinde.ama uzun zamandır internet var ve oyunu açıyorum start yazısının ordaki multiplayer yazısı yok multiplayer oynayamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi acaba?
    İntel Core i5 6400 with Xigmatek Gaia | Sapphire RX 5600XT Pulse | Asus B150M-K D3 | Corsair 2x4 GB 1866 Mhz | Samsung SSD EVO 850 250GB OS QVO 1TB DEPO | Corsair VS650 PSU | Samsung C27HG70 2K 144Hz | S9 Plüs 64 GB
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrimdoga

arkadaşlar benim pc de gta 4 ü ilk yüklediğim de internet yoktu ve multiplayer yazıyordu oyunun içinde.ama uzun zamandır internet var ve oyunu açıyorum start yazısının ordaki multiplayer yazısı yok multiplayer oynayamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi acaba?

Oyunun içindeyken yukarı ok tuşuna basarak telefonu aç menüye gir ve oradanda multiplayer
    Battlefield 3 : GUNSPY
  • quote:

Orjinalden alıntı: devrimdoga

arkadaşlar benim pc de gta 4 ü ilk yüklediğim de internet yoktu ve multiplayer yazıyordu oyunun içinde.ama uzun zamandır internet var ve oyunu açıyorum start yazısının ordaki multiplayer yazısı yok multiplayer oynayamıyorum biri bana yardımcı olabilirmi acaba?

oyuna girip cep telefonundan multiplayerı seçiceksin.

bende 1mbit net var.az kişili oyunlarda değil ama 15den fazla kişi olunca lag oluyo?normal mi?

GTA IV Win. Live ID : HoBo19o7

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Bende varım

GTA IV Win. Live ID : HoBo19o7

Battlefield 3 : GUNSPY
  • çok geç geldiniz arkadaşlar yaa.
    biz önceden alanlar çok fazla multi oynadık artık canımız sıkılyıo oyundan ama beraber burda anlaşabilirsek hepimiz girelim birlikte bişiler yaparız

Winlive: Joker0064
  • 1-2 ay önce, bağlantım iyi olduğundan haftada 3-4 gün geceleri yarış serverı açıyodum, denk gelenleriniz olmuştur belki. fakat sonradan hem sıkıldım hem de spawnerlarla uğraşmaktan gına geldiği için sildim oyunu. şimdi baktım konuyu görünce canım çekti :d . bu akşam yine açabilirim server. başta herkese açık olur server, forumdan oynamak isteyen çok olursa private e çeviririm...

live: KhivarTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 6 Haziran 2009; 20:45:46 >

Orjinalden alıntı: kankaleo

1-2 ay önce, bağlantım iyi olduğundan haftada 3-4 gün geceleri yarış serverı açıyodum, denk gelenleriniz olmuştur belki. fakat sonradan hem sıkıldım hem de spawnerlarla uğraşmaktan gına geldiği için sildim oyunu. şimdi baktım konuyu görünce canım çekti :d . bu akşam yine açabilirim server. başta herkese açık olur server, forumdan oynamak isteyen çok olursa private e çeviririm...

live: KhivarTR

Ekledim seni.Kurarsan haber et dalıyım

bi buçuk saat düzgün oynadıktan sonra yine spawnerler bastı serverı malesef , yine de 1.30 saat hilesiz oynayarak rekor kırdık:D Forumdan giren oldumu bilmiyorum, spawnerlarla uğraşmaktan göremedim, gelen olduysa da herkese teşekkürler, zevkliydi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 7 Haziran 2009; 20:48:15 >

Orjinalden alıntı: kankaleo

bugün saat 18.00-20.30 arası herkese açık race server açtım. yaklaşık 12-13 kişiydik. joker sana da davet attım, gelmedin galiba,görmedim seni.

bi buçuk saat düzgün oynadıktan sonra yine spawnerler bastı serverı malesef , yine de 1.30 saat hilesiz oynayarak rekor kırdık:D Forumdan giren oldumu bilmiyorum, spawnerlarla uğraşmaktan göremedim, gelen olduysa da herkese teşekkürler, zevkliydi...

Evet davetini gördüm ama o sırada çıkmam lazımdı.Tüh kaçırdım tav

1.03 mü ne yeni patch çıkmış, ben bayadır oynamadığım için patchden haberim yoktu. bu patchle server kuranlara admin yetkisi verirler sanıyodum ama gene hiç bişe yapmamışlar. ne ban yapabiloyusun ne kick. kicklemen için serverın yarısı kicklemesi gerekiyo ki kicklemeyi bilmeyenler de var. bi de ban olmadığından kickliyosun adam bi daha giriyo oyuna. bu sefer oyundan bayıyosun ister istemez.

yapımcılar indirdiler parayı ceplerine multiyle ilgilenen bi adam yok malesef...
  • bir sürü tanıdığım,tanımadığım insan var mail gönderen; ama hiç kimsenin daha cevap aldığını bile görmedim. neyse hileci girmesin diye dua etmekten başka yapacak bişe yok, ne kadar oynarsan kar...:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankaleo -- 7 Haziran 2009; 22:17:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.