Şimdi Ara

GTA IV multiplayer de insan var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTA IV PC icin almayi dusunuyorum ama online de insan var mi yani bulunur mu oynamak icin? oyun eski oldugu icin soruyorum.

Saygilar.

• Multiplayer kapalı.Konsollarda açık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye multi kapali yaw?
  • Games For Windows Live servisini kapanacağından bağlanamıyor Online'a.Steam üzerinden zamanında çok uğraştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı mı açık mı bilmiyorum da çok kişi olduğunu sanmıyorum. Türlü türlü oyunlar var ve SA:MP kadar popüler değil maalesef. Ayrıca bana göre multiplayer'ı güzeldir fakat çok çok eğlenceli değil. Bence GTA IV singleplayer ağırlıklı bir oyun. GTA V de ise multiplayer çok az bir şey daha ağır basıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Kapalı mı açık mı bilmiyorum da çok kişi olduğunu sanmıyorum. Türlü türlü oyunlar var ve SA:MP kadar popüler değil maalesef. Ayrıca bana göre multiplayer'ı güzeldir fakat çok çok eğlenceli değil. Bence GTA IV singleplayer ağırlıklı bir oyun. GTA V de ise multiplayer çok az bir şey daha ağır basıyor.

yani oyunu almiyorum :)
  • gizmo_x kullanıcısına yanıt
    Ben daha çok kendi fikirlerimi ve tahminlerimi yazdım yine de size kalmış. PC'de hiç oynamadım ancak PS3'te çok oynadım GTA multiplayer. En son geçen yaz girdim, yarış ve deatchmatch ve co-op dışında adam bulunmuyordu doğru düzgün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim mi diablo 3 mu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Ben daha çok kendi fikirlerimi ve tahminlerimi yazdım yine de size kalmış. PC'de hiç oynamadım ancak PS3'te çok oynadım GTA multiplayer. En son geçen yaz girdim, yarış ve deatchmatch ve co-op dışında adam bulunmuyordu doğru düzgün.

zaten almak istiyordum MP icin ama PC serverlari gidiyor ise oynanmaz :).
  • selam arkadaşlar ben gta 4 ü steamden almıştım 5 sene önce oyunu son 1 2 aydır oynamıyorum hala oynayanlar varsa iletişim kuralım beraber takılalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wooziemu

selam arkadaşlar ben gta 4 ü steamden almıştım 5 sene önce oyunu son 1 2 aydır oynamıyorum hala oynayanlar varsa iletişim kuralım beraber takılalım.

bi bak steam versiyonu MP falan oynaniyor mu? windows live gerekli mi steam versiyonu icin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.