Şimdi Ara

GTA IV kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
28.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar.. sistemim : | | AMD Athlon64 3500+ 2.2@2.51GHz + CoolerMaster JET7 - ASUS A8N-E - SAPPHIRE HD3870 TOXIC 512MB GDDR4 825/2400MHz - 2GB (4x512MB) Dual Kingston DDR400 @ 456MHz (2.7v) - FSP BlueStormII 500W (Peak 530W) - 160GB Samsung SATA 7200RPM 8M + 500GB Seagate 7200.11 NCQ SATAII 32M - PHILIPS+LG DVD-RAM - PHILIPS 190C6FS LCD ..

problem şu : oyunda tüm grafik ayarlarında (1280x1024 herşey full ve 800x600 herşey low) da bile ne olursa olsun 10-20fps arası alıyorum ve doğal olarak oyun akıcı değil.. bi arkadaşım p4 3.0 + x1650yle herşey low akıcı oynayabiliyor.. bunun nedeni ne olabilir? çözümü nedir? teşekkürler.

• araya ben de sorumu sıkışırayım bari

arkadaşlar bnim sorunum şu ki grafikleri değiştiremiyorum barı sağa çektiğimde tekrar sıfırlanıyor ne yapabilirin.Bütün grafik özellikleri sıfırda doğal olarak hiçbirşey goremiyorum her taraf karanlık nerden grafik ozelliklerini değiştirebilirim oyun içinden değiştiremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrinceOfPersia

araya ben de sorumu sıkışırayım bari

arkadaşlar bnim sorunum şu ki grafikleri değiştiremiyorum barı sağa çektiğimde tekrar sıfırlanıyor ne yapabilirin.Bütün grafik özellikleri sıfırda doğal olarak hiçbirşey goremiyorum her taraf karanlık nerden grafik ozelliklerini değiştirebilirim oyun içinden değiştiremiyorum

Oyunun kurulu olduğu dizine commandline not defteri dosyası açıp içine

-norestriction
    -novblank

bunları yaz.Ana konuda arama yapmadan konu açmayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONSPY -- 11 Ocak 2009; 17:37:23 >
  • powermoon96
    Arkadaş san yardımcı olacam neden kastığını san söyleyeyim
    bence driverini ensona güncelle olmassa dırectx 10 var onu indir sorunun hal olacaktır
  • İşlemci: Intel® Core2 Duo T7500 2.20 GHz, 4 MB L2 cache, 800 MHZ FSB 2,048 MB (1,024+1,024) DDR2 Ram - max. 4,096 MB 200 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD ATI MOBILITY RADEON HD2600 HyperMemory teknolojili, 512 MB yerleşik, 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği..

bende bu ozellikler olmasına ragmen cok kasıyor acaba ne yapmam lazım net framework ve drectxupdate ettim fakat yine hala aynı sorun war acaba ne yapmam gerekiyor
  • Ati ekran kartları sorun çıkartıtyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mafia 3 kasma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla bu oyun tam bi dert bende bile kasıyor aklım almadı gitti işlemciyi 3400mhz de kullanıyorum vga yı 700*1512*2500 de çalıştırıyorum gene kasıyor.komedi gibi yaw

GTA IV kasma problemi
  • ya beyler benim laptop da kasıyo
    ati hd4530 ekran kartı S:
  • En düşük ayarlarda da kasıyo en yüksekte de kasıyo anlamadım?! Hem de iki şekilde de kasma oranı aynı. Aynı şekilde kasıyo yani. Lan bari ayarlamaları düşük yaptığımızda oynayabilsek onda bile kasıyo adamı deli ediyo yaa!!! Bu arada kullandığım laptop; Acer Aspire 5739 G / Intel Core 2 Duo processor T6500 (2.1 GHz, 800 Mhz FSB) / NVIDIA GeForce GT 130M TurboCache / 4 GB Ram / 1 GB Ekran kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

En düşük ayarlarda da kasıyo en yüksekte de kasıyo anlamadım?! Hem de iki şekilde de kasma oranı aynı. Aynı şekilde kasıyo yani. Lan bari ayarlamaları düşük yaptığımızda oynayabilsek onda bile kasıyo adamı deli ediyo yaa!!! Bu arada kullandığım laptop; Acer Aspire 5739 G / Intel Core 2 Duo processor T6500 (2.1 GHz, 800 Mhz FSB) / NVIDIA GeForce GT 130M TurboCache / 4 GB Ram / 1 GB Ekran kartı

+1
    Bi tane gtx480 alacaksın sonra bakacaksın keyfine.

• Windows 7 kullanıyorsanız oyunun kasması normal.
  • windows 7 ile ne alakası var burada çok komik yazılar okuyorum
    sanki şu ekran kartını kullanıyorsan kasması normal gibi demişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

En düşük ayarlarda da kasıyo en yüksekte de kasıyo anlamadım?! Hem de iki şekilde de kasma oranı aynı. Aynı şekilde kasıyo yani. Lan bari ayarlamaları düşük yaptığımızda oynayabilsek onda bile kasıyo adamı deli ediyo yaa!!! Bu arada kullandığım laptop; Acer Aspire 5739 G / Intel Core 2 Duo processor T6500 (2.1 GHz, 800 Mhz FSB) / NVIDIA GeForce GT 130M TurboCache / 4 GB Ram / 1 GB Ekran kartı

+1
    Bi tane gtx480 alacaksın sonra bakacaksın keyfine.

bende gtx460 var gene kasıyor ki.

edit: patchleri kurdum 1.0.7.0 ye kadar son ayarda hiç bir takılma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 28 Aralık 2010; 18:17:55 >

• Ben GTA 4'ü 0 ayarda oynuyorum
    Texture Filter Quality , Water Quality herşeyim Low. Off olabilenler Off
    View Distance , Detail Quailty hiç bişey yok. Hepsi 1.
    1.0.1.0'den 1.0.7.0'ye kadar bütün patchler yüklü. 1.0.6.0 crack kullanıyorum.
    Oyun kasmasın diye ; RivaTuner ile destekliyorum , Gamebooster açıyorum.

İşletim sistemim;
    Windows 7 Starter 32-Bit
    Sistem Modeli : HP-Compaq 500B Microtower

İşlemci :
    Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60 GHz ( Çift Çekirdek )
    2 GB RAM
    DirectX Sürümüm : Direct X 11

Ekran Kartım :
    NVIDIA GeForce 8400 GS
    1267 MB
    1366 x 768 (32 bit ) ( 60 Hz )

Bilgisayarın verdiği puanlarıda yazabilirim gerek duyulursa.

Bütün özellikleri bütün ayrıntılarıyla yazdım. Artık ne yapmam lazım

• Ya Yardım GTX 560'da bile kasıyor -.- ne dandik bir yazılımı var ekran kartına sinir oldum ama herkeste olyormuş 1.0.7.0 kuruyorum bakalım düzelicekmi..
  • Ayar sıfırlanıyorsa ve görüntü çok bozuksa ekran kartı yetmiyordur. Ayrıca bence CPU daha önemli bir faktör GTA 4'te ve yeni oyunlarda. Çünkü çözünürlüğü, yansımayı en düşüğe getirsem kasma aynı en yükseğe getirsem de aynı. Demek ki ekran kartı çok etki etmiyor oyuna.
  • bir daha ati kart alırsam ne olayım gtx 275 te herşey full average 55 fps alıyordum 5970 elime geçti dedim ben bu oyunu parçalarım youtube videoları benchmark lar filan 70-80 fps gel görki koca 5970 30 fps den yukarı çıkmadığı gibi anlık kasılmalar fps dalgalanmaları kafayı yememek elde değil oyun+ işletim sistemi herşey orjinal ve güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurk -- 27 Haziran 2011; 17:30:16 >
  • msi gx 630 laptobum var arkadaşlar bu oyun ilk aldığımda kurduğumda gayet güzel oynuyordum şu internet yüzünden kaldırmıştım. Yıllar sonra tekrar kuruyum dedim. Bu seferde kasıyor. iki adım atıp donuyo sonra üç adım sonra iki adım ama adım aralarında gayet akıcı :) en yüksek ayardada en düşük ayardada aynısı.

MSI GX630 Genel Özellikler :

İşlemci & Cache AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core Mobile Processor Turion Ultra ZM-80 2.1G
    İşlemci Windows 7® ultimate
    Chipsets nVIDIA MCP77
    Sistem Belleği 4 GB
    LCD Ekran 15.4″ ACV(Amazing Crystal Vision) Display
    Graphics & Video Kart nVIDIA Geforce 9600M GT, 512MB DDR3 VRAM
  • Özellikle gtaturk.com adlı sitede birçok bilgi var bu konuda. Commandline, patch, ayarlar vs. Onları uygularsanız sorunlarınız çözülür büyük ihtimalle. Sorun zaten donanımlarda değil oyunda. Çok ağır bir oyun olduğu için düzgün çalışmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.