%65.67. Kuş öldürmeye başladım şimdi. 200 kuş bitmez ama deniycem.
%20 yama bekliyorum oyun gercekten cok iyi turkce yama gelsin oyle bitiricem sindire sindire
%70,53 görevler bitti. polis görevleri bitti. güvercinleri yarıladım. daha ne kaldı anlamadım %30 luk
quote:
Orjinalden alıntı: theory of a dead man
%70,53 görevler bitti. polis görevleri bitti. güvercinleri yarıladım. daha ne kaldı anlamadım %30 luk
Polis görevlerini bende bitirdim belli bir zaman sonra liste tekrar yenilenebilir diye düşünüyorum. Güvercin daha vurmadım bugün güvercin avına çıkıcam.
Polis görevlerini bende bitirdim belli bir zaman sonra liste tekrar yenilenebilir diye düşünüyorum. Güvercin daha vurmadım bugün güvercin avına çıkıcam.
valla sabırlar diliyorum o zaman bazen bina çatısında oluyorlar helikopterle çatıya çıkmak gerekiyor. bi de güvercini vurunca peşine polisler düşüyor çoğunlukla. arabayla milleti ez bişe yok güvercin vur peşine düşsünler hayvan hakları çok gelişmiş valla insandan değerliler liberty city de
Hikaye görevleri: 90 Adet ana görevi tamamlayaın-----%68
Arkadaşlar:Arada arayıp,akitivitelere çıkıp,hepsinin özel yeteneğini tamamlayın.(Sadece beyler için geçerli)---%10
Aktiviteler:Her aktivitede en az bir arkadaşınızı veya kasadaki görevliyi dövün.---%5
Rastgele karakterler:Haritadaki bu adamların hepsini bulup,görevlerini yapın.---%5 (bunlar haritada küçük yeşil veya mavi adam ikonu ile çıkıyor,rastgele...
Aranan listesi:Polisin aranan listesindeki 30 kişiyi öldürün.---%2.5
Vigilante:En az 20 suçu önleyin. ---%2.5 (Bunlara polis arabasındaki "current crimes" sekmesinden ulaşabilirsiniz.Bu şu an işlenen suçlar demek her zaman olamayabilir ama sık sık denemek lazım.
Güvercinler:Etraftaki 200 güvercini vurun---%2.5
Atlama rampları:Haritadaki 50 rampadan'da başarılı bir şekişlde atlayın.---%2.5
Araba hırsızlığı:30 arabayıda garaja teslim edin.---%2
Hikaye sonunda alderneydaki telefon kulubesinden alınan suikast görevleri. Little Jacob'un uyşturucu teslimat görevleri. Brucie'nin sokak yarışları...
gibi görevlerde var....
İGN wiki sayfasından çeviridir.
%53 YAMA BEKLİODUM AMA YALAN OLDU HERALDE
sağolasın yükseltelim oranı ama %100 zor gibime geliyor elbet birşey eksik kalır gibi
quote:
Orjinalden alıntı: recep.34
Yüzde yüz yapmak için
Hikaye görevleri: 90 Adet ana görevi tamamlayaın-----%68
Arkadaşlar:Arada arayıp,akitivitelere çıkıp,hepsinin özel yeteneğini tamamlayın.(Sadece beyler için geçerli)---%10
Aktiviteler:Her aktivitede en az bir arkadaşınızı veya kasadaki görevliyi dövün.---%5
Rastgele karakterler:Haritadaki bu adamların hepsini bulup,görevlerini yapın.---%5 (bunlar haritada küçük yeşil veya mavi adam ikonu ile çıkıyor,rastgele...
Aranan listesi:Polisin aranan listesindeki 30 kişiyi öldürün.---%2.5
Vigilante:En az 20 suçu önleyin. ---%2.5 (Bunlara polis arabasındaki "current crimes" sekmesinden ulaşabilirsiniz.Bu şu an işlenen suçlar demek her zaman olamayabilir ama sık sık denemek lazım.
Güvercinler:Etraftaki 200 güvercini vurun---%2.5
Atlama rampları:Haritadaki 50 rampadan'da başarılı bir şekişlde atlayın.---%2.5
Araba hırsızlığı:30 arabayıda garaja teslim edin.---%2
Hikaye sonunda alderneydaki telefon kulubesinden alınan suikast görevleri. Little Jacob'un uyşturucu teslimat görevleri. Brucie'nin sokak yarışları...
gibi görevlerde var....
İGN wiki sayfasından çeviridir.
Sağol
ben %63 e geldim son görev canımı sıktı son görevi bitirmedim hala öyle kaldı