Bildirim
GTA IV Görüntü Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarCross
Bugün GTA IV aldım.Önceden pc de çok az oynamıştım oyunu.PC de 1920x1080 de full highta oynuyordum ve görüntü gerçekten şahaneydi.Ama PS3 te öyle değil.Televizyonum 82 ekran Full HD Led TV.Altın uçlu HDMI var ama görüntü çok bulanık gibi.Neden kaynaklanıyordur bu problem?
Rockstar ın PS3 kullanıcılarına yaptığı bir iyilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bugün GTA IV aldım.Önceden pc de çok az oynamıştım oyunu.PC de 1920x1080 de full highta oynuyordum ve görüntü gerçekten şahaneydi.Ama PS3 te öyle değil.Televizyonum 82 ekran Full HD Led TV.Altın uçlu HDMI var ama görüntü çok bulanık gibi.Neden kaynaklanıyordur bu problem?
Aynı sorun bendede var. -
ilk olarak insan bi konu açmadan araştırır demek istiyorum
cevaba gelirsek evet ps3te bu oyun böyle yapıcak bişey yok sorun oyun port faciası.ama oyunu zevkine engel değil online dolu ise free modda airport ta takıl saatlerin nasıl geçtiğini anlamazdım eskiden -
quote:
Orijinalden alıntı: _rayman_
cevaba gelirsek evet ps3te bu oyun böyle yapıcak bişey yok sorun oyun port faciası.ama oyunu zevkine engel değil online dolu ise free modda airport ta takıl saatlerin nasıl geçtiğini anlamazdım eskiden
Araştırdım konsol yardımı bulamadım.Off oyunu büyük bir istekle almıştım.XBOX360tada mı aynı sorun var yoksa sadece PS3te mi -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _rayman_
cevaba gelirsek evet ps3te bu oyun böyle yapıcak bişey yok sorun oyun port faciası.ama oyunu zevkine engel değil online dolu ise free modda airport ta takıl saatlerin nasıl geçtiğini anlamazdım eskiden
Araştırdım konsol yardımı bulamadım.Off oyunu büyük bir istekle almıştım.XBOX360tada mı aynı sorun var yoksa sadece PS3te mi
oda böyle sayılır pcdeki görünütüyü asla bulamazsın.
-
Oyun xboxta daha iyi bu gerçek.Konsollar pc gibi iyi değil gta4te.
Tabbiki.PC konsoldan daha iyi.Sen PC ye 1500 tl verion konsola 700-800 tl.Aralarında performans farkı illa ki olucak ama koskoca rockstar oyunu ps3 için hiç mi uğraşmaz. -
Şaka mısın 1920x1080 oynadım diyorsun sonra konsollar ile karşılaştırıyorsun? ... -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken
Şaka mısın 1920x1080 oynadım diyorsun sonra konsollar ile karşılaştırıyorsun? ...
Ama hem televizyonum hemde bilgisayarım 1920x1080 -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken
Şaka mısın 1920x1080 oynadım diyorsun sonra konsollar ile karşılaştırıyorsun? ...
Ama hem televizyonum hemde bilgisayarım 1920x1080
Oyun ps3 de 720 p bile degil. Televizyonun 1080p olmasi bir sey degistirmez sen o televizyona atari baglasan o da mi 1080 p olacak?
Oyun benim televizyonumda 1080p -
quote:
Oyun benim televizyonumda 1080p
Geçende de oyunun TV de 1080p olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı.Aslında burda bir yanlış var çünkü GTA 4 PS3'te 640 p gibi bir çözünürlükte çalışıyor.Yabancı bir sitede bir kişinin bununla ilgili çalışması vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav
quote:
Geçende de oyunun TV de 1080p olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı.Aslında burda bir yanlış var çünkü GTA 4 PS3'te 640 p gibi bir çözünürlükte çalışıyor.Yabancı bir sitede bir kişinin bununla ilgili çalışması vardı.
Bilmiyorum.Ben oyunu açınca telelevizyonun üst köşesinde 1920x1080p yazıyor -
quote:
quote:
quote:
Geçende de oyunun TV de 1080p olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı.Aslında burda bir yanlış var çünkü GTA 4 PS3'te 640 p gibi bir çözünürlükte çalışıyor.Yabancı bir sitede bir kişinin bununla ilgili çalışması vardı.
Bilmiyorum.Ben oyunu açınca telelevizyonun üst köşesinde 1920x1080p yazıyor
O göstermelik bir olay aslında.
-
Anti Aliasing der giderim...
quote:
Orijinalden alıntı: BatuhanK.
Anti Aliasing der giderim...
AntiAliasing görüntüyü iyileştirmiyor mu? -
quote:
quote:
quote:
quote:
gostermelik oda iyiymiş
yapımcı imkanınız varsa ps3 de oynayın demişti sanırım bunu ps3 kullanıcılarını aşağılamak için göstermelik söyledi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
quote:
quote:
quote:
gostermelik oda iyiymiş
yapımcı imkanınız varsa ps3 de oynayın demişti sanırım bunu ps3 kullanıcılarını aşağılamak için göstermelik söyledi
Ne dediğinizi anlamadım ama GTA4 PS3 te bulanık ve 1080p değil.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
quote:
quote:
quote:
quote:
gostermelik oda iyiymiş
Ne dediğinizi anlamadım ama GTA4 PS3 te bulanık ve 1080p değil.
ps3'te nadir bazı oyunlar 1080p ve gta4 1080p değil doğru , zaten 1080p diyen olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 24 Haziran 2012; 20:23:22 >
Benzer içerikler
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- ps4 mü ps5 mi
- psn kardeşliği
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- forza horizon 5 ps4
- ps5 pro yurtdışı fiyatı
- ghost of tsushima 2
- fc 25 indirim
- the witcher 3: wild hunt
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X