Şimdi Ara

GTA IV GFWL bağlanma hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar...
    Geçen gün arkadaşım bana orjinal GTA IV ünü hediye etti.Eve gidince direkt yükledim ve sorunsuz çalıştı(GFWL ve GTA IV üzerinde son patchler yüklü...), LIVE a bağlanabildim hatta achivmentların birkaç tanesini açtım ,online girip biraz oynadım.Ne olduysa bundan sonra oldu.Diğer gün tekrar oynamak suretiyle oyunu açtım açıldı fakat GWFL a bağlanmaya çalıştığımda "The LIVE service may be unavailable, or there may be an issue with your home networking equipment" hatası aldım.
    Şu ana kadar bu sorunla ilgili tüm yazılan postalara baktım ve sonuç sıfır. Static IP yapmam önerildi yaptım olmadı, GFWL için 80 ve 3074 portları açmam önerildi yaptım olmadı, tekrar yüklemem önerildi olmadı, virüs programımı update etmem olmazsa silmem önerildi yaptım tık yok, Windows update etmem önerildi olmadı, firewall kapatmam söylendi denedim yine yok, gelişmiş ayarlardan GTA IV ü bulup izinvermem önerildi denedim hala olmadı... En sonunda sinirlenip dün format attım ve sonuç ne oldu bilin bakalım "olmadı"...
    Fakat forumlarda gezerken birden bir şey dikkatimi çekti... LIVE desteklenen yerler sınırlı ve Türkiye yazmamakta... Bu benim sorunum olabilir mi? Eğer öyleyse neden ilk başta oyuna girebildim de sonradan çatlak verdi? Eğer sorun bu da değilse sorunun kaynağı nedir?
    İlginiz için çok teşekkür ederim...

     GTA IV GFWL bağlanma hatası

     GTA IV GFWL bağlanma hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGEDK -- 12 Ocak 2011; 11:09:32 >



  • Güvenlik duvarını devre dışı bırakıp dene.
  • arkadasım güvenlik duvarını kapatıp denedim diye körmüsün sen nası okuyosun ?
  • bende orjinal cdkeyi vardı yapmak için çok uğraşmıştım bu yaşadığın sorunuda yaşamıştım ama bunun sebebi crack zannediyordum bir şekilde çözmüştüm. Keşke nasıl çözdüğümü hatırlasaydım bu gta gfwl social club sorunları fln insanı çileden çıkartıyor bide oyun 16gb sil yükle sil yükle sinir hastası olursun. düzelticem diye yıpratma kendini olmuyosa olmuyodur derin nefes al gel tavla oynayalım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 21 Ocak 2011; 14:13:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.