Şimdi Ara

GTA IV FATAL ERROR WS10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
95.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gta ıv aldım geldım yukledım malesef ekran kartı 512 mb bıt kaldırmıyo gıtım aldım 1 gb calıstı fakat bır sure sonra FATAL ERROR WS10 DIYO sıldım yukledım oldu yıne aynı hata verdı xp sp 3 net framework 3.5 yuklu artık ne yapmalıyım yardım edın

• Crack le ilgili bir sorun olabilir. Ben PC için performans artıran modu indirdikten ve kurduktan sonra bu hatayı alıyordum çünkü kurduktan sonra kendim razor crack i kopyalamıştım. Yeni bir crack attıktan sonra düzelmişti. Bir dene istersen.
  • cok tessekur ederım cevapladıgın ıcın bana senın ındırdıgın lınkı verebılırmısın msn adresmı al profılden bana yardımcı ol bu oyun olsun dıleyın benden ne dılersenız yeterkı yapabılecegım bır sey olsun
  • PATCH yaptıktan sonra oyuna ilaç verme...
    oyunu kurduktan sonra ilaçla sonra patch kur oyuna gir..
  • tamam yaptım ama olmuyo oyunu rahat oynuyorum oyundan cıkınca bır daha gırememıyorum yardım edın ne olur hata şu:GTA IV FATAL ERROR :XNetStartup failed -please re-boot your sıstem or -re-inastal the game

ancak sılecem oluyo yıne yapıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fikri00 -- 23 Ocak 2009; 18:26:47 >
  • oyuna rockstar gamesi tıklayarak girmeyi dene...eğer doğru crack varsa play çıkar ve oyuna girersin..
  • beyler bilmiyorsanız acayip acayip şeyler yazmayın milletin kafasını karıştırmayın.sabahtan beri uğraşıyorum bu hatayla hala bulamadım bi fix..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

PATCH yaptıktan sonra oyuna ilaç verme...
    oyunu kurduktan sonra ilaçla sonra patch kur oyuna gir..

ilaç verme nedemek ?
  • bende aynı hatayı alınca şunları yapıyorum ve oluyor
    İlk Önce Patch 1.2 yi kuruyorum.
    Sonra Kuzeniko 0.5 Beta Tr Yamayı Kuruyorum
    Sonuç=Oyundayım.........................
  • Aynı Fatal Error WS10 bende de cıkıyor. Oyunu kurup normal oyunuyorum patchleri yükledikten sonra cıkıyor bu hata. Napalım patchleri yüklemicez biz de :(
  • ewet kardes oyunu yeniden kur path yükleme oyunun korsansa pathlerde fatal error verio
  • 1.0.2.0 de sorun yok. 1.0.3.0 de cıkıyor. 1.0.2.0 yi yükleyebilirsiniz
  • bende 1.1 de çıktı yüklemem bidaha patch falan
  • ws10 hatası için oyunu kurduktan sonra patch 1 patch2 ve son olarark patch 3 yukleyınn( pact 4 yüklenmeyecekk) sonrasında gta 4 patch 3 crack yazın ınternette arayın crackı yapın (ben tor rentzden ındırdım) . oyun calısacaktır.bende calıstı.
  • Up UP hem orginal cd hemde o sorunu aalıyorum ne yapcam yardım edsin birilerikimse yokmuuuuuuuu
  • Arkadaşlar cd ile yüklüyorum orjinal cd yükledikden sonra gta 4 fatal error ws10 hatası alıyorum bunun bi çözümü yokmu :S
  • arkadaşlar çözümü buldum dosyayı isteyen varsa yorum atsın
  • beeen :)
    windows7 64bit benm de.
    ilk önce xlive sora xinput hatalrı verdi die indrp koydum sonra fatal error win10 u verdi işte açmıyor :(
    nolur yardım nolurrr
  • ws10 pardon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.