Şimdi Ara

GTA IV'de Görev veren yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar; Francis'in görevlerinin sanırım sonuncusunda bir çatıya çıkıp francis ve yanında bize görev veren birisi daha var ben onu vurdum ve görevi bitirdim...Kaç saattir görev falan gelmiyor anlamadım gitti görev yüzdem %57.42

Bug falan olabilirmi sizce dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 13 Ekim 2008; 21:53:02 >

• dostum aynı sorunu %10da ben yaşadım oyunu kapadım açtım düzeldi istersen bi dene
  • Ben oyunun 3 küsür gb'lık dosyasını sildim bi daha yükledim 100 kez açtım kapadım gene bişi olmadı :(((

Save'lerimi silip baştan başlasam acaba gene aynı sorun olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 14 Ekim 2008; 18:42:01 >
  • sanırım internet kafeye gidip birşeyler yapıp bir binada birisiyle randevu ayarlıyorduk.takım elbisemizi giyip göreve gidiyorduk .
  • Bütün maillerime baktım....Hepsine olumlu cevap verdim kapadım...Üstümdede hep takım elbise var.
  • tam çözüm
    http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/933036/53623

senin şuan bulunduğun görevin adı ( B l o o d B r o t h e r s ) olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 14 Ekim 2008; 19:23:46 >
  • Hallettim FRAPS Sağolasın İnternet kafedeki görevler var maillerde garajlara götürme falan onlardan yaptım 2-3 tane ggeçtim sağolasın

........................................................................................KİLİT..............................................................................................................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Yüzde 60 da Görev Yok
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bende %14 deyim ve Hicbi görev kalmadı,En son Faustinin no love lost görevini yaptim kizinin sevgilisinin çetesini öldürdüm,ondan sonra Faustininde Dimitrininde simgesi kalkti ortadan,Kmse görev vermez oldu telefonum calmaz oldu :D,kendimi Romanin taxicisi,LJ'ninde Torbacısı gibi hissettim sürekli onlarin görevini yapiyorum,Bu nedendir bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim..
  • Cvp vercek yokmu acabA? cok kötü bi sey bu ya görev alamiyorum :S
  • 2 kere bitirdim oyunu

Kesin bir yolu vardır deneyin bişeyler

internet cafeye gidin,, telefon listenizdeki kişileri arayın
  • internet cafe nerde acaba yarbay?daha oyunun %13ü bilmiyorum ki nerde cafe,ve listede iste Faustinle dimitri vardi,2side aranmiyor,mekanlarina gidiyorum görev alma seyide yok,adeta yok oldular :S
  • %13-14 de save'i olanlar varmi arkadaslar? Faustinle Dimitri kayboldu oyun tıkandı görev alıncak yerlerde gözükmüyor,lütfen yardim:(
  • Öyle bir şey vardı sanki teli çıkart birilerini ara sırasıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.