Şimdi Ara

GTA IV'de 1.3 Patch - Mod Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim oyunum orjinal ve biliyorsunuz ki 1.3 patch'ini yüklediğiniz zaman oyuna herhangi bir mod yükleyemiyorsunuz. Aslında yüklüyorsunuz ama multiplayer oynamak istediğinizde dosyalar orj. değil gibi bi takım hatalar veriyor ve multiye girmiyor. Sanırım bunu multide trainer kullanımını engellemek için yapmaışlar. Gerçekçi kan modu, gerçekçi patlama modu, hight texture modu gibi modlar yükleyemiyorum şimdi. Bu modları orj. oyunda multiye girerken hata vermiyecek şekilde nasıl yükleyebilirim?

• UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: RONSPY

Merhaba arkadaşlar benim oyunum orjinal ve biliyorsunuz ki 1.3 patch'ini yüklediğiniz zaman oyuna herhangi bir mod yükleyemiyorsunuz. Aslında yüklüyorsunuz ama multiplayer oynamak istediğinizde dosyalar orj. değil gibi bi takım hatalar veriyor ve multiye girmiyor. Sanırım bunu multide trainer kullanımını engellemek için yapmaışlar. Gerçekçi kan modu, gerçekçi patlama modu, hight texture modu gibi modlar yükleyemiyorum şimdi. Bu modları orj. oyunda multiye girerken hata vermiyecek şekilde nasıl yükleyebilirim?

Orası imkansız gibi. Yabancı forumlar da da çözüm bulan yok. Bende araştırdım

• Belki çözümü bulunmuştur bir UP ' layalım
  • Durum hayla aynı
  • Vay canına ilk orj. oyun aldım ve zararını görüyorum
  • Multi dışında single da mod yüklendiğinde bir problem oluyor mu?
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum bir türlü çözüm bulan varsa yazsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Multi dışında single da mod yüklendiğinde bir problem oluyor mu?

Hikaye modunda önceden çalışıyordu 1.3 patchinden sonra çalışmamaya başladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.