Şimdi Ara

GTA IV ÇOK KÖTÜ BİŞEY OLDU(GALİBA)!!Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şİmdi %22.47 deydim oyunda.Many nin verdiği treni takip et görevinde takılmıştım açtım geçtim.Sonra Playboy X aradı.Gittim Dwayne hakkında bişey konuştular görev vermedi.Sonra ? işaretli UNkown(tanımsız) olarak adlanan birisi mesaj attı gittim iskeleye Francis miş adam.Bana ARA VE YOK ET diye bir görev verdi.Parka gittim black bilmemneyi aradım orda konuşan adamı bulup sıktım beynine.Sonra yerdeki fotoları Francis e götürdüm.Artık Fm olarak gözüküyor Many.İkisi birleşti.SOnra Elizabeta aradı.Bağırdı çağırdı gittim.Tam olarak sarı oka gelmedim o arada bişey oldu ekranın altında KİLL PLAYBOYX OR DWAYNE yazdı.Haritada bulundukları yer çıktı.Dedim beklediğim an erkende olsa geldi...Hemen yere roket attım save yapmak için intihar ettim.Sonra evime gidip save yaptım ayrı bir yere oyunun 2 sonunuda görebilmek için.Elizabeta ya tekrar gittim.Sarı oka girdim.Bu sefer görew .ıktı Snow lu bişey.Eski hastaneye gidip bi paketi ve Coke u almamız gerekiyordu.Sonra polisler geldi çanta sırtımda Little jacob a gittim.Tam o sırada Michella geldi.Özür mözür diledi galiba ben polisim ver o çantayı dedi Niko da verdi.Sonra görev bitti hüzünlü bir müzik çaldı.Ama Playboyx yada Dwayne i öldür diye bir seçenek çıkmadı . Noolcak şimdi?

/\
    / \
    /____ \
    | |
    | |

SPOİLER!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 16 Ağustos 2008; 0:45:20 >

• start tıkla map göstercek sağ tuşa bas oklardan orda yazıyo şuan tahminen 22-23 lerdesin
  • hmm.Daha yeni kapattım oyunu ama bi bakıyım sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

GTA 4 oynuyorum herzamanki gibi.Ama oyunun 100de kaçını[% de] tamamladığımı bilmiyorum.PS3 ün ana menüsünden save dosyalarını didik didik ettim yok.Nerden öğrenicem her bölümden sonra %kaçının tamamlandığını?

Bu arada en son many ile tanıştım Brucie nin 3görevini yaptım.Many nin ilk görevini yaptım 2.sindeyim.Dimitrinin adamlarını öldürdüm evimi ve Roman'ın iş yerini yaktılar küçük yere Bohana taşındık...

Ühüüü.... daha yıl var hocam senin oyunun bitmesine.............
  • quote:

Orjinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

GTA 4 oynuyorum herzamanki gibi.Ama oyunun 100de kaçını[% de] tamamladığımı bilmiyorum.PS3 ün ana menüsünden save dosyalarını didik didik ettim yok.Nerden öğrenicem her bölümden sonra %kaçının tamamlandığını?

Bu arada en son many ile tanıştım Brucie nin 3görevini yaptım.Many nin ilk görevini yaptım 2.sindeyim.Dimitrinin adamlarını öldürdüm evimi ve Roman'ın iş yerini yaktılar küçük yere Bohana taşındık...

Ühüüü.... daha yıl var hocam senin oyunun bitmesine.............

biter ay sonuna kadar zaten daha varmış mola vermeyi düşünüyordum lcd tv yi beklemek için.

• Teşekkürler okan! hayatımda gördüğüm en kötü anlatımı yaptın 30dkka menüde dolaştım.MAP a gir sağ tıkla filan demiştin.Ben starta bastım sağ oka bastım BRİEF çıktı.Görevlerin gelişmeleri yani.Ulan dedim bendemi bi sorun var.Biraz önce 2bölüm geçtikten sonra kapatmadan bi daha bakıyım dedim bide ne göriyim meğer STATS taymış kafayı yedim %21.4 teyim.%50 olunca bırakıcam.Sonra da %64 yapıp oyunu tamamlıcam(Kolaymış gibi )

• hocam daha iyi yapardım ama ps3 kurulu değil annem salonu temizlemiş içeri sokmam diyor lcd de orda diyo bana tüplüye kurcaksın sinir oldum yoksa daha ince anlatabilirdim ah anneler işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkaN ! -- 12 Ağustos 2008; 3:06:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 3 pc için var mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: OkaN !

hocam daha iyi yapardım ama ps3 kurulu değil annem salonu temizlemiş içeri sokmam diyor lcd de orda diyo bana tüplüye kurcaksın sinir oldum yoksa daha ince anlatabilirdim ah anneler işte

Bi an için benim annem aklıma geldi Bende almadan önce asla salona giremez filan diyordu hemde salonda tüplü tv var.Sonra soktum salona oynuyorum halen ama LCD aldığımızda halim yaban şimdide LCD yi koymayalım odanda oyna filan der aah ah

• quote:

quote:

hocam daha iyi yapardım ama ps3 kurulu değil annem salonu temizlemiş içeri sokmam diyor lcd de orda diyo bana tüplüye kurcaksın sinir oldum yoksa daha ince anlatabilirdim ah anneler işte

Bi an için benim annem aklıma geldi Bende almadan önce asla salona giremez filan diyordu hemde salonda tüplü tv var.Sonra soktum salona oynuyorum halen ama LCD aldığımızda halim yaban şimdide LCD yi koymayalım odanda oyna filan der aah ah

Büyük almak şart değil ki
    71 ekran beko lcd ler çok ucuz kap bitane taksitle ödersin ben 2,5 sene önce daha kendi maaşımı alamazken babamın verdiği harçlıklar taksidini ödemiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

quote:

71 ekran beko lcd ler çok ucuz kap bitane taksitle ödersin ben 2,5 sene önce daha kendi maaşımı alamazken babamın verdiği harçlıklar taksidini ödemiştim

harçlığın ne kadardıki

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

quote:

quote:

harçlığın ne kadardıki

Haftalık 30 civarı bişeydi. Buna ek olarak DVD film satıyordum, İkinci-el forumunda alım satım yaparak kâr ediyordum. Hepsini biriktirip 400-450 civarı net kazanç elde ediyordum. 100 ytlsini anca harcıyordum. Çok net hatırlıyorum halen faturası mevcuttur , 142 lira taksit ödüyordum

• Tamamda küçükmü alayım büyükmü alayım diye bişey soran oldumu 71ekran beko lcd ile bizim 72ekran tüplü tv yi yan yana koysan aradaki fark adam gibi anşalılmaz bile.Ben ayda 150 ytl taksitle samsung a559 almayı düşünüyorum zaten.
  • quote:

Tamamda küçükmü alayım büyükmü alayım diye bişey soran oldumu 71ekran beko lcd ile bizim 72ekran tüplü tv yi yan yana koysan aradaki fark adam gibi anşalılmaz bile.Ben ayda 150 ytl taksitle samsung a559 almayı düşünüyorum zaten.

a559 lar arcade oyunlarda tam ekranın ortasında bir çizgi gösteriyor. görüntü zevkimi bozuyor. arkadaşımda vardı aynısından. samsung dan vazgeçme eğer para önemli değilse. samsung forever. ama a559 alırken orda bi çalıştır öle getir eve nolur nolmaz

• Ciddimisin? Bak moralim bozuldu.Arcade derken?Yani live yada psn den indirdiğimiz küçük oyunlarmı yoksa bildiğimiz oyunlarmı?
  • Şİmdi %22.47 deydim oyunda.Many nin verdiği treni takip et görevinde takılmıştım açtım geçtim.Sonra Playboy X aradı.Gittim Dwayne hakkında bişey konuştular görev vermedi.Sonra ? işaretli UNkown(tanımsız) olarak adlanan birisi mesaj attı gittim iskeleye Francis miş adam.Bana ARA VE YOK ET diye bir görev verdi.Parka gittim black bilmemneyi aradım orda konuşan adamı bulup sıktım beynine.Sonra yerdeki fotoları Francis e götürdüm.Artık Fm olarak gözüküyor Many.İkisi birleşti.SOnra Elizabeta aradı.Bağırdı çağırdı gittim.Tam olarak sarı oka gelmedim o arada bişey oldu ekranın altında KİLL PLAYBOYX OR DWAYNE yazdı.Haritada bulundukları yer çıktı.Dedim beklediğim an erkende olsa geldi...Hemen yere roket attım save yapmak için intihar ettim.Sonra evime gidip save yaptım ayrı bir yere oyunun 2 sonunuda görebilmek için.Elizabeta ya tekrar gittim.Sarı oka girdim.Bu sefer görew .ıktı Snow lu bişey.Eski hastaneye gidip bi paketi ve Coke u almamız gerekiyordu.Sonra polisler geldi çanta sırtımda Little jacob a gittim.Tam o sırada Michella geldi.Özür mözür diledi galiba ben polisim ver o çantayı dedi Niko da verdi.Sonra görev bitti hüzünlü bir müzik çaldı.Ama Playboyx yada Dwayne i öldür diye bir seçenek çıkmadı . Noolcak şimdi?

/\
    / \
    /____ \
    | |
    | |

SPOİLER!!!

• Tamam sorun halloldu meğerse Playboyun araması gerekiyormuş.PlayboyX i öldürdüm oldu bitti.Aslında Dwayne çok fakir çirkef,beyinsiz biri ama Playboyun evi için Playboyu tercih ettim.Playboy olmasa 3.şehre nasıl gelirdim.Oyunun %27 sindeyim hayırlı olsun
  • ANA BAŞLIĞI KULLANSANA TAKILDIĞIN YERLERDE,
    HERKES TAKILDIĞI ZAMAN KONU AÇSA VAY HALİMİZE
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

ANA BAŞLIĞI KULLANSANA TAKILDIĞIN YERLERDE,
    HERKES TAKILDIĞI ZAMAN KONU AÇSA VAY HALİMİZE

Konuyu bir yönetici kapatmadığına göre sorun yok.
  • Geldiği zaman kapatır merak etme.
    Birşeylerin yanlış olduğunu anlaman için birilerinin tepkisini mi bekliyorsun.
  • quote:

Tamam sorun halloldu meğerse Playboyun araması gerekiyormuş.PlayboyX i öldürdüm oldu bitti.Aslında Dwayne çok fakir çirkef,beyinsiz biri ama Playboyun evi için Playboyu tercih ettim.Playboy olmasa 3.şehre nasıl gelirdim.Oyunun %27 sindeyim hayırlı olsun

Doğrusunu yapmışsın.Hele bir Dwayne'in special abilitysini aç o zaman yararını görürsün.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.