Bildirim
gta IV acil yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Up -
Up -
ya acil diyorum anlıyan yokmu -
Games for Windows Live'dan offline hesap actınız mı? + zaten oyunu 30 40 fps ile oynamak istiyorsanız patch yapmak zorundasınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi
Games for Windows Live'dan offline hesap actınız mı? + zaten oyunu 30 40 fps ile oynamak istiyorsanız patch yapmak zorundasınız.
dediğin olmadı ama yinede teşşekür ederim hiç cevap vermiyende var -
Hocam bende ilk önce oyunu açmaya çalışıyorum play'a basıyorum ondan sonra siyah yazı ekranı çıkıyor hiçbişey yazmıyor 1 saniye sonra kapanıyor
Edit:Siyah yazı ekranı çıkmadan önce Razor1911 yazısı çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ev Hamsteri -- 10 Ekim 2013; 16:15:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_selvi
quote:
Games for Windows Live'dan offline hesap actınız mı? + zaten oyunu 30 40 fps ile oynamak istiyorsanız patch yapmak zorundasınız.
dediğin olmadı ama yinede teşşekür ederim hiç cevap vermiyende var
1.0.7.0 patch deneyin onun icindeki cracki kopyalayın.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa_selvi
quote:
dediğin olmadı ama yinede teşşekür ederim hiç cevap vermiyende var
1.0.7.0 patch deneyin onun icindeki cracki kopyalayın..
denedim kardeşim olmadı -
e o zaman bir zahmet burdan satın al -
Kardeşim daha 2 gün olmadı gta 4 yükleyeli. Sadece oyunu mu kurdun bilmiyorum ama ben baya uğraşlar sonucu şöyle yaptım. Önce oyunu kuruyosun, kurduktan sonra kesinlikle oyunu açma !! nese sonra GTA IV 1.0.7.0 Patch - Razor Crack indir orda ilk olarak patch i kurcaksın(bu işlem sırasında ativasyon gibi bişey olcak orda 1. serial in aynısını kopyala yapıştır 2. gelende de ilk 5 kodun 4 ünü ve son 5 kodun tamamını yazıp onaylıcan kabul etmicek burası böle olcak kısacası :) ) , sonrada crack i yap. bide xlive.dll dosyası eksik olcak büyük ihtimal onuda indir xlive.dll yi hem windows/system32 ye hemde oyunun kurulu olduğu dosyaya, xlive_d.dll yi sadece oyunun kurulu olduğu dosyaya at. ilk olarak launchergtaıv.exe den aç olması lazım cünkü hem win 7 hem win 8 sorunsuz bi şekilde kurdum ve games for windows live ile ilgili tek bir sıkıntı olmuyor.. Pek anlaşılır olmadı galiba ama yardımcı olursa ne mutlu :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Salvatore17
Kardeşim daha 2 gün olmadı gta 4 yükleyeli. Sadece oyunu mu kurdun bilmiyorum ama ben baya uğraşlar sonucu şöyle yaptım. Önce oyunu kuruyosun, kurduktan sonra kesinlikle oyunu açma !! nese sonra GTA IV 1.0.7.0 Patch - Razor Crack indir orda ilk olarak patch i kurcaksın(bu işlem sırasında ativasyon gibi bişey olcak orda 1. serial in aynısını kopyala yapıştır 2. gelende de ilk 5 kodun 4 ünü ve son 5 kodun tamamını yazıp onaylıcan kabul etmicek burası böle olcak kısacası :) ) , sonrada crack i yap. bide xlive.dll dosyası eksik olcak büyük ihtimal onuda indir xlive.dll yi hem windows/system32 ye hemde oyunun kurulu olduğu dosyaya, xlive_d.dll yi sadece oyunun kurulu olduğu dosyaya at. ilk olarak launchergtaıv.exe den aç olması lazım cünkü hem win 7 hem win 8 sorunsuz bi şekilde kurdum ve games for windows live ile ilgili tek bir sıkıntı olmuyor.. Pek anlaşılır olmadı galiba ama yardımcı olursa ne mutlu :)
teşekür ederim en iyi açıklamayı yaptın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X