Şimdi Ara

GTA EFLC ERROR ALIYORUM LÜTFEN YARDIM !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR DÜN AKŞAM EFLC SATIN ALDIM.OYUNU YÜKLEDİM PATCH CRACK CAR PACK TRAİNER FALAN YÜKLEDİM SORUNSUZDU.SONRA TLADDA MOTOR KONTROLÜ BERBATLAŞTI ONDAN SONRA CAR PACKİ SİLDİM SADECE TRAİNERI YÜKLEDİM SONRA AÇILMADI SİLDİM YÜKLEDİM XLİVELESS FALAN DSOUND.DLL YAPTIK EN SON BİŞEYLER OLDU AÇMAYA ÇALIŞTIM RAZIR ŞEYSİ ÇIKTI SONRA UYGULAMA DÜZGÜN OLARAK BAŞLATILAMADI 0XC000007B HATASI VERDİ.GTA 4ÜMDE VARDI ONA HİÇ DOKUNMAMAMA RAĞMEN ODA AYNI HATAYI VERMEYE BAŞLADI.SONRA NETTE ARAŞTIRMA YAPTIM ALMAN VİRÜSÜ FALAN DEDİLER BİOS PİLİNİ ÇIKARDIM COMBOFİX KİLLERFLASH FALAN UĞRAŞTIM DURDUM SONRA FARKETTTİM SANKİ RAR DOSYALARI DAHA YAVAŞ AÇILMAYA BAŞLADI.İNTERNET YAVAŞLADI GİBİ OLDU.GÜVENLİ MODDA NOD32 TARATTIRDIM ÇOK UZUN SÜRE BİTMEDİ BENDE KAPADIM,BİR SÜRÜ ŞEY ÇIKIYOR NETTE BİRİ PANDA 2012 YÜKLE VİRÜSÜ ÇEKER ALIR DİYOR BİRİ KASPERSKY 8 HALLEDER DİYOR DİĞERİ KASPERSKY TÜM EXELERİ SİLİYOR DİYOR AMA BENDE SADECE GTA 4 VE EFLC AÇILMIYOR.SKYRİM FALAN AÇILIYOR.SPYWARE DOCTOR YÜKLİCEKTİM SONRA UPDATEDE GÜNCELLEŞTİRMELERE BAKTIM 600 MBLIKBİR GÜNCELLEŞTİRME YAPACAK HATTA ŞU ANDA YAPIYOR.

NE YAPMALIYIM LÜTFEN SÖYLEYİN KUSURA BAKMAYIN HEMEN YAZDIM YAZIYI CAPS LOcku bile kapatamadım yardımcı olun ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlgshn -- 30 Mayıs 2012; 16:42:34 >

• up
  • Sistem bilgilerin yeterlidir umarım.Bir de GTA 4 serisi orjinal olmassa mutlaka bir problem çıkarıyor malesef.
  • oyunu satın aldın ve crackmi yaptın ?
  • soruun çözüldü regeditten ayar yaptım.Yinede teşekkürler yardım için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.