|
Bildirim
Daha simülasyon tarzı bir oyun bekliyorum. Grafiklerin iyice gerçeğe yaklaşmasıyla karakterleri kendimiz traş edip, giydirip, yıkayıp veya pasaklı kalıp, kaslanıp veya göbeklenip, kendi yemeğimizi kendimiz marketten alıp hazırlayıp pişirip yiyebilmeli, evimizde ve bahçemizde alet erdavatları kullanarak istediğimiz değişiklikleri yapabilmeli, istediğimiz kişilerle barbekü havuz veya doğum günü partisi verebilmeli istediğimiz yerlere kimlik, kart, para, silah,vs gizleyip istediğimiz anda çıkarabilmeliyiz.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
GTA 2'den beri severek oynarım. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 10 Mayıs 2024; 12:54:3 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
kadın karakterle oynayınca kestaneni çizmiycekler korkma bu kadar pembe dötlü olmayın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
:) İyi de bu durumda pembe götlü ben olmuyorum ki :) Kadın ses sanatçıların genelinin tiyatrodaymış gibi saçmasapan bir seslendirme yapmasından bahsediyorum. Doğal konuşmayı unutuyorlar, üstüne de kesin zırva bir aksan eklerler daha kötü olur :) Umarım tercih hakkı vardır, zorla oynatmaz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisedeyken internet kafede oynardım, hiç kendi sistemime kurup oynamadım. Ama bu hype'a dayanamam gibi duruyor çıkınca alıp oynayacaz mecbur. |
En azından 2025 yılında oynayabileceksiniz sayın hocam. Biz PC oyuncuları +1 sene daha bekleyeceğiz, oyun ne seviye optimizasyon ile gelecek orası da meçhul. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Öyle bir şey olacağını zannetmiyorum. Muhtemelen GTA V upgraded ve aynı onun gibi arcade bir oyun olacak. |
Hikaye modunda oynarken muhtemelen GTA V'teki gibi olacak, oyun sizi buna zorlayacaktır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |