Bildirim
GTA 6 haritası, GTA 5'ten iki kat büyük olabilir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GTA 6’da Türkçe dil istiyoruz. Türkçe çeviri yapan şirketler cazip teklif götürün boş durmayın. Yardıma ihtiyacınız olursa bedavaya gönüllü de olurum. Yeterki Türkçe dil desteği olsun şu GTA 6’da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025'te çıkacak bir oyunun lütfen bir zahmet dil desteği olsun, haricen yapılan işlerle idare ettirmesinler, bu ülke'de GTA6'ye 3-4BinTL verecek çok oyuncu var ağzımızı bozdurmasınlar.
-
2 kat? En son 2013'te çıkmış oyunun devam oyununun haritası 2 kat olmamalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çeviri firmaları uyuyor mu? Uyumayın.. özellikle online için gerekli...
-
Ya şu çeviri işini anlamıyorum ben o kadar yapay zeka dil entegrasyonlu iş var.Bire bir çeviri de istemiyoruz kardeşim youtube da bile otomatik çeviri var koyun artık şu işi yeter ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu oyun çıkana kadar 10bin TL filan olur zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getirmezler Türkiye ekonomisinde kaç kişi alabilir bilmiyorum zor gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 senelik leaklerden haber mi çıkıyormuş
-
Boyu değil işlevi önemli
-
Olabilir değil zaten öyle olduğu sızdırılmıştı. Eski haber bu.
-
Az bile. 5 kat filan olmalıydı.
-
Hocam mesele büyük olması değil, içerik anlamından ne kadar dolu olacağı önemli. Misal Mafia 3, Far Cry 6, Cyberpunk 2077 gibi oyunlarında haritası bayağı büyük ama içerik anlamında çok boş kalıyor. Misal hocam Gta 6'nın haritasında Gta 5'e göre 2 kat büyük olsa bile yeterli olur. Yeter ki haritası boş olmasın, dolu bir içeriğe sahip olsun.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
GTA 6’da Türkçe dil istiyoruz. Türkçe çeviri yapan şirketler cazip teklif götürün boş durmayın. Yardıma ihtiyacınız olursa bedavaya gönüllü de olurum. Yeterki Türkçe dil desteği olsun şu GTA 6’da.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X