Şimdi Ara

gta 5 uptade 1.0.372 türkçe yama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta 5 türkçe yama programını kurdum fakat 1.0.372 versiyon isitiyor nerden temin edebilirim link varmı?

• Takip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yamayı indirdiğiniz siteden elle kurulum bölümünden ikinci yolu deneyerek kurabilirsiniz. güncellemeyi beklemenize gerek yok.

not:birinci yolda da çalışmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabotaj06

yamayı indirdiğiniz siteden elle kurulum bölümünden ikinci yolu deneyerek kurabilirsiniz. güncellemeyi beklemenize gerek yok.

manuel kurulum yaptım oyuna girdi fakat çalışmayı durdurdu hatası verdi zaten yüklediğim türkçe yama programı yükseltmem hakkında uyarı yaptı oyunu oynayamıyorum bendeki sürüm 1.0.350.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor34

quote:

yamayı indirdiğiniz siteden elle kurulum bölümünden ikinci yolu deneyerek kurabilirsiniz. güncellemeyi beklemenize gerek yok.

manuel kurulum yaptım oyuna girdi fakat çalışmayı durdurdu hatası verdi zaten yüklediğim türkçe yama programı yükseltmem hakkında uyarı yaptı oyunu oynayamıyorum bendeki sürüm 1.0.350.1

aynı sorun bendede vardı hocam. oyunu baştan kur daha sonra ikinci yolu yap kesinlikle çalışıyor. bendeki sürümde aynı. ama ikinci yolu doğru bir şekilde yapacaksın. dil dosyalarını kendin tek tek belirtilen yerlere yardımcı proğram ile atacaksın.

Not:şimdi siteye giremiyorum o yüzden biraz afaki olacak ama ikinci yolu anlatırken update klasörünün içindeki update isimli dosya ile oyunun exe sinin olduğu yerde bulunan bir dosya var onların yedekleri mevcut ise oyunu baştan kurmana gerek yok.
    dahası update klasörü içindeki aynı isimli dosya zaten patchlerin veya cracklerin içerisinde mevcut.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raptor34

quote:

aynı sorun bendede vardı hocam. oyunu baştan kur daha sonra ikinci yolu yap kesinlikle çalışıyor. bendeki sürümde aynı. ama ikinci yolu doğru bir şekilde yapacaksın. dil dosyalarını kendin tek tek belirtilen yerlere yardımcı proğram ile atacaksın.

Not:şimdi siteye giremiyorum o yüzden biraz afaki olacak ama ikinci yolu anlatırken update klasörünün içindeki update isimli dosya ile oyunun exe sinin olduğu yerde bulunan bir dosya var onların yedekleri mevcut ise oyunu baştan kurmana gerek yok.
    dahası update klasörü içindeki aynı isimli dosya zaten patchlerin veya cracklerin içerisinde mevcut.

valla hocam 2.yoluda denedim 372 sürün diyor fakat tam ana menüye gelecek iken çalışmayı durdurdu hatası veriyor yanlız oyun ilk kurarken 323 version uptade ettiğimde 350 oluyor, 372 version dosyalarını 350 nin üstüne kuruyorum Reloaded olana yani kafayı yiyecem olmuyor yawwww püfff

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.