Şimdi Ara

GTA 5 Tam Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben de çoğu kişi gibi Epic Games'den GTA'yı aldım ve oynuyorum. Fakat oyun bana sadece Tam Ekran ve Pencereli çözünürlük sunuyor. Ben ise Çerçevesiz Pencereli moduna alıp, hızlı alt+tab atabilmek istiyorum. Veya başka bir çözünürlük yöntemiyle hızlıca alt+tab atmak istiyorum. Sadece tam ekran olsun yeter. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Tam Ekran Sorunu: Çözümleri

GTA 5'i tam ekranda oynamaya çalışırken sorun mu yaşıyorsun? Bu yaygın bir sorundur ve birkaç olası çözümü vardır.

Anahtar Kelimeler:

• gta 5 tam ekran yapma

• Ekran Kartı Sürücülerini Güncelle: Eski ekran kartı sürücüleri tam ekran sorunlarına neden olabilir. En son sürücülerin yüklü olduğundan emin ol.
    • Tam Ekran Modunu Seç: Oyun ayarlarında tam ekran modunu seçtiğinden emin ol.
    • Pencereli Sınır Yok Modunu Kullan: Tam ekran modunda hala sorun yaşıyorsan, pencereli sınır yok modunu dene.
    • Çözünürlüğü Değiştir: Çözünürlüğü ekranın yerel çözünürlüğüne ayarla.
    • Yenileme Hızını Değiştir: Yenileme hızını 60 Hz'e ayarlamayı dene.
    • Dikey Senkronizasyonu Devre Dışı Bırak: Dikey senkronizasyon bazı durumlarda tam ekran sorunlarına neden olabilir. Oyun ayarlarında devre dışı bırak.
    • Oyun Önbelleğini Temizle: Oyun önbelleğinin bozulması tam ekran sorunlarına neden olabilir. Oyun önbelleğini temizle ve oyunu yeniden başlat.
    • GTA 5'i Yönetici Olarak Çalıştır: GTA 5'i yönetici olarak çalıştırmak bazen tam ekran sorunlarını çözer.

Bu çözümleri denedikten sonra hala tam ekran sorunları yaşıyorsan, oyunun destek forumlarına başvurmayı veya bir bilgisayar teknisyenine danışmayı düşün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Alt enter yap tam ekran olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anaoglu kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum. Tam ekran yapınca alt+tab yaptığımda çok yavaş oluyor ve donuyor. Ben çerçevesiz pencereli yapmak ve hızlıca alt+tab çekmek istiyorum. Demek istediğim o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 donma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.