Şimdi Ara

GTA 5 STUTTERING AND FPS DROP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Sistemim core i5 6300hq , gtx960m 4 gb ekran kartı 8 gb 2133 mhz drr4 ram.Gta 5te anlık takılmalar yaşıyorum driverlerim güncel.Ne yapmalıyım?

• Kaç fps aliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgoze kullanıcısına yanıt
    40-60 arası ayarlar very high - high karışık.Sorunu buldum heralde gta 5 sanal belleği çok kullanıyor 11200leri gördüm.Birde laptobu düz zemine koyunca yeterince soğutamadığını anladım.Mesela işlemci 90ı gördü altını kaldırdım biraz şimdi en fazla 78-79 ekran kartı da düz zemindeyken 75-76 idi şimdi 68-69.
  • 55-70 fps alana kadar ayarlari kismani öneririm. Ardindan frame rate limiter ile 60 fpsye limitlersen çok akici bir deneyim elde edersin. Laptop da fazla isinmaz ve böylece takilmalar da yasamazsin.

• ahmetgoze kullanıcısına yanıt
    frame rate limiter bir program mı yoksa vsync mi diyorsun?
  • Vsync'i ekran karti ayarlarindan ve oyun içinden off yapin. Önceden oluşturulmuş kare sayisini 3D ya da 1 yapin.(Deneyimleyin oyun performansini ikisini de. Hangisi daha iyi performans sunuyorsa onu seçin.) Nvidia inspector indirin, oradan GTA V'i bulup frame rate limit'i 61,8'ye kilitleyin.

Fps droplar mutlaka düzelecek veya büyük bir ölçüde droplarin sayisi düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetgoze -- 20 Ocak 2017; 3:1:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Fps drop (ps4 pro)
    6 yıl önce açıldı
    CSGO FPS drop problemi
    3 yıl önce açıldı
    Gta5 Fps Drop Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.