Bildirim
GTA 5 social club error 15. ÇÖZÜM.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güncel -
aynı hatayı alıyorum kahretsin günlerdir uğraşıyorum bu hata yüünden bulursan bana da ilet -
quote:
Orijinalden alıntı: emre592
aynı hatayı alıyorum kahretsin günlerdir uğraşıyorum bu hata yüünden bulursan bana da ilet
şuan bulamadık ama bulursam aklımdasın -
Ben birşeyler buldum şimdi format atıp deneyeceğim olursa yazarım sana da kardeşim -
tamam bekliyorum inşallah tuttar. -
hocam merak sardı beni ne ettin var mı gelişme ? -
quote:
Ben birşeyler buldum şimdi format atıp deneyeceğim olursa yazarım sana da kardeşim
hocam ne ettin oldu mu ? -
quote:
Ben birşeyler buldum şimdi format atıp deneyeceğim olursa yazarım sana da kardeşim
Hocam format 3 gün sürdü.Driver felan deerken 1 ayı bulacak gibiŞaka biyana sinirden kasayı mı yaktın hocam cevap yazmadığına göre işkillenmeye başladım umarım bunları görüyorsundur.
-
çözdümü hocam -
Arkadaşlar halen çözümü yok mu bu problemin ne kadar ilginç yahu -
quote:
Orijinalden alıntı: okko
Arkadaşlar halen çözümü yok mu bu problemin ne kadar ilginç yahu
Hocam sen demiBen çözdüm olayı. Şöyle önceden acronis kaydı almıştım tekrar yükledim, ayarlarını programlarını kaydettiğim windowsu, düzelti. İsim misim aynı yani windows ismi türkçe karakter içermeyecek diyorlar ama benim isimde türkçe karakter yoktu hatta yine değiştirmiştim değişen birşey olmamıştı.
Sorun windowstaki birşeyin bozulmasından meydana geliyor benim düşüncem. -
quote:
Orijinalden alıntı: mnbvb
quote:
Arkadaşlar halen çözümü yok mu bu problemin ne kadar ilginç yahu
Hocam sen demiBen çözdüm olayı. Şöyle önceden acronis kaydı almıştım tekrar yükledim, ayarlarını programlarını kaydettiğim windowsu, düzelti. İsim misim aynı yani windows ismi türkçe karakter içermeyecek diyorlar ama benim isimde türkçe karakter yoktu hatta yine değiştirmiştim değişen birşey olmamıştı.
Sorun windowstaki birşeyin bozulmasından meydana geliyor benim düşüncem.
Valla en son ne zaman yedek almıştım hatırlamıyorum ama bir yapayım en iyisi
-
sonucu bekliyorum haa -
quote:
sonucu bekliyorum haa
Formatı attık driver yüklüyorum -
quote:
sonucu bekliyorum haa
Format sonrası yükledim birsorun yok sorunsuz oynadım hatta son görevdeymişim oyun bitti :) -
quote:
quote:
sonucu bekliyorum haa
Format sonrası yükledim birsorun yok sorunsuz oynadım hatta son görevdeymişim oyun bitti :)
ben görev yapmıyorum grev yapıyorumgörevler nasıl sarıyor mu ?
-
quote:
quote:
quote:
sonucu bekliyorum haa
Format sonrası yükledim birsorun yok sorunsuz oynadım hatta son görevdeymişim oyun bitti :)
ben görev yapmıyorum grev yapıyorumgörevler nasıl sarıyor mu ?
Grevi nasıl yapıyorsun :D ek görevlere dadandım ben çabuk bitti oyun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X