Şimdi Ara

Gta 5 Script Hook V 1.0.331.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gta 5 oynuyorum offlinede ve gta5in sürümüde 1.0.331.1 nerden baksan 3 4 gün uğraştım ama Script Hook V + Native Trainer 1.0.331.1 sürümünü bulamadım her şey yaptım heryere baktım yapamadım bulamadım Varmı acaba bu sürümden Script Hook V + Native Trainer
    Son olarakta gta5 i kurarkende 1.0.331.1 olarak kurdum

Buradaki dediklerinide yapıyorum ama tekrardan bu hatayı alıyorum yani kısacası Script Hook V 1.0.331.1 sürümü lazım
     Gta 5 Script Hook V 1.0.331.1

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Script Hook V 1.0.331.1: Bilmeniz Gereken Her Şey

GTA 5 Script Hook V 1.0.331.1, popüler Grand Theft Auto V oyununa özel modlar ve komut dosyaları yüklemenize olanak tanıyan güçlü bir araçtır. Bu araç sayesinde oyun deneyimini kişiselleştirebilir, serbest oynama ve çok oyunculu modlarda yeni özellikler ekleyebilirsiniz.

Özellikler:

• Modları ve komut dosyalarını oyununuza kolayca entegre edin.
    • Hileler, grafik yükseltmeleri ve oynanış iyileştirmeleri gibi geniş bir mod yelpazesine erişin.
    • Oyun içi senaryoları oluşturmak ve oyunun mantığını değiştirmek için komut dosyaları yazın.

Kurulum:

GTA 5 Script Hook V 1.0.331.1'i yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin:

• GTA 5 Script Hook V'nin resmi web sitesinden dosyayı indirin.
    • İndirilen .asi dosyasını GTA 5 oyununuzun ana dizinine kopyalayın.
    • "ScriptHookVDotNet3.asi" ve "ScriptHookVDotNet3.dll" dosyalarını da aynı dizine kopyalayın.

Kullanım:

Modları ve komut dosyalarını yükledikten sonra, bunları oyunda aşağıdaki adımları takip ederek kullanabilirsiniz:

• Bir komut dosyasını yüklemek için ".asi" dosyasını GTA 5 Script Hook V'nin dizinine kopyalayın.
    • Oyunu başlatın ve komut dosyasını etkinleştirmek için F4 tuşuna basın.

Önemli Notlar:

• GTA 5 Script Hook V 1.0.331.1 yalnızca Windows işletim sisteminde çalışmaktadır.
    • Modların ve komut dosyalarının oyuna zarar verebileceğini unutmayın. Sadece güvenilir kaynaklardan modlar ve komut dosyaları indirin.
    • Çevrimiçi çok oyunculu modlarda modları veya komut dosyalarını kullanmak, hesabınızın askıya alınmasına veya yasaklanmasına neden olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HL 1.1.1.0 Download
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.