Şimdi Ara

GTA 5 Premium Edition 55 TL !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA 5 Premium Edition Sürüm Cuma gününe Özel 55 TL Kaçırılmıcak %70 indirim almak isteyenler (Rockstar Games Launcher) Uygulamasını indirip yeni üyelik hesabı açtıktan sonra alabilirsiniz.
    Not : 3 Aralık 2019 Salı Gününe kadar geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 29 Kasım 2019; 23:28:47 >

• Şimdiye kadarki en düşük fiyat sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    evet 55 tl steamde bile normal sürümleri 85-90tlden aşagı degil
  • cep telefonuyla alınabilirmi

• steam'de oynanıyor mu?
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam ile arasında bir fark var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GTA Yapımcısı Rockstar Games kendi uygulamasını kurmuş kendi uygulaması üzerinden ara ara indirim uyguluyor gta serilerinde bugune özel kampanya oldugu için %70 indirimde, steam üzerinde 80-90tl civarında ama ordaki Premium Edition değil , steam normal sürüm olanı yüksek fiyattan veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 29 Kasım 2019; 23:22:56 >
  • İndirim ne zamana kadar geçerli detay var mı?
  • Lj.23 kullanıcısına yanıt
    3 Aralık 2019 Tarihine kadar geçerli
  • Güzel fiyat kacırmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatura bilgisi için adreste türkiye çıkmıyor napıcaz

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı ben görüp direk satın aldım fatura bir işime yaramıyor sonuçta ödeme sayfasında TL Olarak kredi kartı ile geçtim direk indirmeye geçti satın aldıkdan sonra, bu fiyata bu ürünü vermezler sonuçta kendi orjinal uygulaması hile v.b olcagına imkan yok

playstation 4 içinde şuan indirimde ps4 içinde 60 TL
    PlayStation™Store
    Grand Theft Auto V Premium Online Edition
    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA00411_00-PREMIUMPACKOG001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 29 Kasım 2019; 23:36:37 >

• Bu alırsak direk ps4 te oynarız değilmi ?

• Steamden satın almış birisiyle online girebilir miyiz? Serverlarda farklılık falan yok değil mi?
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    ikinci verdigim linkteki ps4 sitesinden bağlanarak satın alınıyor zaten ps4 kullanıcılarının 1tane giriş kısmı oldugu icin ps4de oynanabilir
  • komodo ejderi K kullanıcısına yanıt
    dostum o konuda gerçekten tam bilgim yok ama online oyun oynayanların oldugu serverler aynı serverlarsa dedigin gibi olabilir ama farklılık gösterirmi bilemem bilen varsa arkadaşa yardımcı olursa seviniriz
  • oyun ilk çıktığında 65 liraya almıştım heist görevleri falan derken baya oynamıştık arkadaşlarla, hala o fiyatlara iniyor olmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemedim
  • Premium un farkı online için para vermesi mi? Başka bir farkı yok galiba gördüğüm kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: komodo ejderi

Steamden satın almış birisiyle online girebilir miyiz? Serverlarda farklılık falan yok değil mi?
    girersin, steam üzerinden satın alanla luncher üzerinden satın alınanın farkı yok çünkü steamden satın alanda luncher indirip onun üzerinden bağlanıyor oyuna, tek farkı steamde başarımlar ve arkadaşların gta oynadığını görüyor başka fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 30 Kasım 2019; 0:17:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.