Bildirim
Gta 5 PC YADA DLC HER AN DUYURULABİLİR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hadibakalım
fakat pc versiyon duyurusunu Youtubeden yapacağını sanmam -
quote:
Orijinalden alıntı: soneday
Hadibakalım
fakat pc versiyon duyurusunu Youtubeden yapacağını sanmam
+1 DLC olabilir.
Ama belki de eşzamanlı olarak duyurulacak bir haber de olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben PC değil de PS4 versiyonunu bekliyorum. Bir gelsin hiç durmam PS4 almak için
Tabi bir DLC de hiç fena olmaz, olmaz ama şuanki haritaya ortalama boylarda bir ada daha eklense, araçlar ve aktiviteler daha da çeşitlense... neyse bu hayallerin sonu gelmez -
Pc ve PS4 için eş zamanlı bomba bekliyorum , umarım her iki tarafıda sevindirirler. -
Kaç gün oldu video hala gizli. Ne zaman yayılanacak acaba ? -
Rockstar Games bütün platforma oyunu çıkarmadan DLC'yi çıkarmaz. Hatırlayın ; GTA IV: EFLC paketi, bütün platformlarda GTA IV varken gelmişti. PC - PS4 - Xbox One, bu 3 platforma aynı anda gelecek bir GTA V videosu olabilir.. Çok merak ettim.
Edit: Video, Rockstar Games'in YouTube üzerinden canlı yayın yaptığı videoymuş. Kayıt ediliyor otomatik. Bunlar da görünmesin diye Private olarak ayarlamış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 21 Şubat 2014; 18:07:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X