Şimdi Ara

Gta 5 PC YADA DLC HER AN DUYURULABİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar şuanda rockstar youtube bir video hazırlıyor girmeye çalıştığımızda özel video diyor izleyemiyoruz muhtemelem ya dlc duyurusu olur yada pc versiyonu duyrulur haber yeni yayılmaya başladı resim

Gta 5 PC YADA DLC HER AN DUYURULABİLİR

• Hadibakalım
    fakat pc versiyon duyurusunu Youtubeden yapacağını sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Hadibakalım
    fakat pc versiyon duyurusunu Youtubeden yapacağını sanmam

+1 DLC olabilir.

Ama belki de eşzamanlı olarak duyurulacak bir haber de olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben PC değil de PS4 versiyonunu bekliyorum. Bir gelsin hiç durmam PS4 almak için
    Tabi bir DLC de hiç fena olmaz, olmaz ama şuanki haritaya ortalama boylarda bir ada daha eklense, araçlar ve aktiviteler daha da çeşitlense... neyse bu hayallerin sonu gelmez
  • Pc ve PS4 için eş zamanlı bomba bekliyorum , umarım her iki tarafıda sevindirirler.
  • Kaç gün oldu video hala gizli. Ne zaman yayılanacak acaba ?
  • Rockstar Games bütün platforma oyunu çıkarmadan DLC'yi çıkarmaz. Hatırlayın ; GTA IV: EFLC paketi, bütün platformlarda GTA IV varken gelmişti. PC - PS4 - Xbox One, bu 3 platforma aynı anda gelecek bir GTA V videosu olabilir.. Çok merak ettim.

Edit: Video, Rockstar Games'in YouTube üzerinden canlı yayın yaptığı videoymuş. Kayıt ediliyor otomatik. Bunlar da görünmesin diye Private olarak ayarlamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 21 Şubat 2014; 18:07:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.