Şimdi Ara

Gta 5 görev gelmiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
4
Favori
245.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gta 5 görevlerde %82 sini tamamladım fakat uzun bir süredir görev gelmiyor en son "Pulling One Last Favor " görevini yapmışım bundan sonraki görevler ne nasıl görev yapıcam acil yardım eder misiniz bana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gogo_0606

    EVET ARKADAŞLAR GTA V BUGÜN İTİBARİYLE BİTİRMİŞ BULUNUYORUM. OYUN İYİ HOŞ GÜZEL FAKAT ORJİNAL ALINIRMI ALINMAZMI TARTIŞILIR. SAÇMA SAPAN BİR FİNALİ VAR. OYUN İÇİNDEKİ BAZI GÖREVLER FİNALDEN DAHA ZOR . AMA HER NE OLURSA OLSUN MİCHEALIN AİLE YAŞANTISI ÇOK HOŞUMA GİTTİ. FEDAKAR BİR BABA.AİLESİNİ GERİ TOPLAYARAK HUZUR İÇİNDE YAŞAMAYA BAŞLADILAR. TREVOR EN SONUNDA CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ. FRANKLİNDE EVLENDİ. LESTER MALI ARTIK PLAN YAPMAYI BIRAKTI. JİMMY VE TRECASER BABALARINI BİR DAHA ÜZMEMEK İÇİN SÖZ VERDİ. MİCHEL'DA AMANDA'YA SÖZ VERDİ. ARTIK ONU KIRMAYACAK. ANLAYACAĞINIZ BU OYUNDA BÖYLECE BİTTİ ... 5 SENE SONRA ALLAHTAN BİR MANİ ÇIKMAZ İSE GÖRÜŞÜRÜZ .

    yav he he
  • gogo_0606 G kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım neyin kafasını yaşıyosun GTA 5 kendi tarzında dünyanın en iyi oyunudur. İsteyen orjinal alır oynar seni ilgilendirmez. Başkalarının oyunlarına spoiler verip karışamazsın herkes istediği gibi oynar seni ilgilendirmez. Senin fikrini soran olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar gta 5 soygun görevi sorunu %100 çözümü 3-4 gündür araştırmama rağmen hiçbir yerde kesin çözüm bulamadım kendim keşfettim alt tuşuyla karakter seçimi yapıyoruz ve bütün görevleri yapmaya çalışıyoruz sonradan soygun görevi açılıyor iyi oyunlar... :)
  • Beyler nolur acil yardım bende nişan alma çizgisi gözükmüyor ve haritadaki görev simgeleri gözükmüyor oyunu yeni yükledim son update yaptım ama hala aynı herşey güncel pcmdede ne yapmam gerekir
  • Beyler nişan alma çizgisi yok bende görev simgeleri gözükmüyor haritada gta 5i yeni yükledim son update yaptım pc dede iyice kontrol ettim herşey güncel ne yapmalıyım acil yardım
  • gogo_0606 G kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar trevor öldükten sonra sadece paraşütle atlama görevi yaptım ondan sonra görev gelmedi michealı arıyorum hep meşgul arama seçeneklerinde de takıl var sadece ne yapmam gerekiyor dediğinizide yaptım ama olmuyor mıcheal hep meşgul.
  • AYNEN YA BENDEDE ÖYLE treor oldukten sonra gorev gelmiyor yaw ne yapmak lazım
  • ya beyler bendede trevor oldukten sonra gorev gelmiyo acaaa ne yapmalıyız lutfen yardım cıldırcammmmmmm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gogo_0606

    HARİTADA İKİ ADET YEŞİL ALAN VARDIR. BU ALANLAR ARINDIRLIMIŞ BÖLGEDİR YANİ SİZİ TAKİP EDEN KİMSE YOKTUR. ÖNCELİKLE HER İKİ YEŞİL ALANADA GİDİN O BÖLGEDEN BULACAĞINIZ 4 KAPILI BİR JEEP İLE KUYTU BİR YERE PARK EDİN. YUKARI OK TUŞU İLE TELEFONU ÇIKARTIN VE MİCHEALI ARAYIN .ANCAK ARAMADAN ÖNCE DAHA ÖNCE HONGOUT GİBİ YAZI YERİNE ÜSTE DURAN YAZIYI SEÇİP ARAYIN. BU DURUMDA İKİLİ TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPMIŞ OLACAKSINIZ. ARDINADN TÜM GÖREVLER AÇILIP MASKELİ BEŞLER GİBİ MASKELERİ TAKIP SOYGUNA BAŞLIYACAKSINIZ. FORUMDA YENİYİM BU DURUM ÜZERİNDE ÖNCELERİ BENDE ÇOK UĞRAŞTIM BUNUN BİR İNSALIK VAZİFESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN KAYIT OLUP SİZLERE ANLATTIM HEPİNİZE İYİ OYUNLAR .
    Allah razı olsun hocamm. Çok işime yaradı teşekkür ederim




  • Yeni ps4 aldik eve. GTA V aldim da basladim gorevlere, ev arkadasim oynamak istediginde o da ayri bir oyun oynayabilir mi? kimse birbirinin oyununa karismasin diye. Ayni anda oynamaktan bahsetmiyorum, herkesin kendi oyununu oynamasi gibi.

    ana konu'yu bulamadim, yeni konu da acmak istemedim buraya sorayim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sicknessss

    Yeni ps4 aldik eve. GTA V aldim da basladim gorevlere, ev arkadasim oynamak istediginde o da ayri bir oyun oynayabilir mi? kimse birbirinin oyununa karismasin diye. Ayni anda oynamaktan bahsetmiyorum, herkesin kendi oyununu oynamasi gibi.

    ana konu'yu bulamadim, yeni konu da acmak istemedim buraya sorayim dedim.
    Ev arkadaşın için ayrı bir kullanıcı oluşturun. PS4'ü açtığınızda hangi kullanıcı ile açmak istediğinizi soracak, kim oynayacaksa kendi hesabını açsın. Diğer türlü sadece GTA5 değil tüm oyunların save'leri karışır.
  • kardankardanadam K kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bunu nasıl düzelttin bendede H harfi bar tüm karakterlere geçince onun rengini alıyor binaya giriyosun h iç bişey yok kaldı böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU SORUNU ÇÖZEN VARMI BENDE H HARFİ VAR HER KARAKTERE GEÇİNCE O RENK YANIYOR AMA GÖREV YOK TIKANDI KALDI ÇÖZÜM BİLEN SÖYLEYEBİLİRMİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu geçemediğiniz görev 4 kapalı bir araç çalıp saklama görevi olabilir. Şu an tam hatırlamıyorum ancak ben de bu noktada takılmıştım. Sonra 4 kapılı bir araca bindiğimde bu aracı kullanabileceğimle ilgili bir uyarı geliyordu sol üst köşede. Ardından görevler devam ediyordu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.