Bildirim
GTA 5 CUSTOM MAPS [ PS3 * PS4 * PC * XONE * WII * 3DS ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
14 nisandan beri oynuyorum oyunu daha 2 3 kere geldim öyle mapa. Kendin indirip adamları çağıracaksın. Ordakikler sürekli arkadaş ortamında oynadıklarından öyle oluyor.
Bide kötü bi yanı var o kadar adamı toplar odayı açarsın yarış bittikten sonra gene offical yarışlar açılıyor. Oyunun en büyük eksiği bu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
14 nisandan beri oynuyorum oyunu daha 2 3 kere geldim öyle mapa. Kendin indirip adamları çağıracaksın. Ordakikler sürekli arkadaş ortamında oynadıklarından öyle oluyor.
Bide kötü bi yanı var o kadar adamı toplar odayı açarsın yarış bittikten sonra gene offical yarışlar açılıyor. Oyunun en büyük eksiği bu.
dostum anlatamadım galiba yani böyle server gibi belirli map'lere giremiyor muyuz?
adamların yarattığı map'lere? -
quote:
Orijinalden alıntı: equasezy1
quote:
Bide kötü bi yanı var o kadar adamı toplar odayı açarsın yarış bittikten sonra gene offical yarışlar açılıyor. Oyunun en büyük eksiği bu.
dostum anlatamadım galiba yani böyle server gibi belirli map'lere giremiyor muyuz?
adamların yarattığı map'lere?
map yaratma yok işte gta samp gibi değil. Yarış ve deathmath o izlediğin videolar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: equasezy1
quote:
adamların yarattığı map'lere?
map yaratma yok işte gta samp gibi değil. Yarış ve deathmath o izlediğin videolar
tamam yorum için teşekkürler.
social club'tan GTA ONLINE'a girerek ordan add to game yapıyormuşuz.
yapamayan arkadaşlara rehber olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X