Şimdi Ara

GTA 5 CUSTOM MAPS [ PS3 * PS4 * PC * XONE * WII * 3DS ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler custom mapleri Online'da nasıl oynayabilirim?

bu youtube'da gördüğümüz havadan uçuyorlar falan?

yeni başladım.

• 14 nisandan beri oynuyorum oyunu daha 2 3 kere geldim öyle mapa. Kendin indirip adamları çağıracaksın. Ordakikler sürekli arkadaş ortamında oynadıklarından öyle oluyor.

Bide kötü bi yanı var o kadar adamı toplar odayı açarsın yarış bittikten sonra gene offical yarışlar açılıyor. Oyunun en büyük eksiği bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

14 nisandan beri oynuyorum oyunu daha 2 3 kere geldim öyle mapa. Kendin indirip adamları çağıracaksın. Ordakikler sürekli arkadaş ortamında oynadıklarından öyle oluyor.

Bide kötü bi yanı var o kadar adamı toplar odayı açarsın yarış bittikten sonra gene offical yarışlar açılıyor. Oyunun en büyük eksiği bu.

dostum anlatamadım galiba yani böyle server gibi belirli map'lere giremiyor muyuz?

adamların yarattığı map'lere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

quote:

14 nisandan beri oynuyorum oyunu daha 2 3 kere geldim öyle mapa. Kendin indirip adamları çağıracaksın. Ordakikler sürekli arkadaş ortamında oynadıklarından öyle oluyor.

dostum anlatamadım galiba yani böyle server gibi belirli map'lere giremiyor muyuz?

map yaratma yok işte gta samp gibi değil. Yarış ve deathmath o izlediğin videolar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

quote:

map yaratma yok işte gta samp gibi değil. Yarış ve deathmath o izlediğin videolar

tamam yorum için teşekkürler.

social club'tan GTA ONLINE'a girerek ordan add to game yapıyormuşuz.

yapamayan arkadaşlara rehber olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.