Şimdi Ara

GTA 5 Beklenmedik Çıkıldı Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün gittim Bimeks' ten GTA 5' i kutulu olarak aldım eve geldim hemen bilgisayara yükledim yükledikten sonra herkeste olduğu gibi ilk önce 5 GB' lık bir güncelleme yaptı sonra da 403 MB' lık bir güncelleme yaptı her şey güzel gidiyordu bu ana kadar hiç bir sorunum yoktu bu 403 MB' lık güncellemeyi yaptıktan sonra "PLAY" yazdı ve bende tıkladım oyuna girecek sandım ama karşıma aşağıda fotoğrafını paylaştığım hatadan çıktı. Ne olduğunu anlayamadım ama o yazıda herhalde "GTA 5 beklenmedik çıkıldı" hatasını veriyor ve Rockstar Games ile irtibata geçiniz gibi bir şey diyor. Arkadaşlar lütfen yardım edin sizler bilirsiniz bu hatayı da bilirsiniz bu hatanın nasıl çözüleceğini de bilirsiniz. Lütfen yardım edin.

GTA 5 Beklenmedik Çıkıldı Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaru_dream -- 21 Eylül 2015; 11:24:52 >

• Arkadaşlar lütfen
    Kim? En iyi bilebilir? Herhangi bir şeyi...
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin bir şey söyleyin şunu şunu yap düzelir deyin ama bir şey deyin böyle hiç cevap verilmeyince insan kendini kötü hissedediyor.
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • Evet abiciğim "SAFE MODE" yazan yere de tıklıyorum "RETRY" yazan yere de tıklıyorum hiç bir şey olmuyor değişen bir şey yok abiciğim.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.