Şimdi Ara

GTA 4 - Yeni %200 Türkçe Yama (TAMAMLANDI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
46
Favori
28.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolay gelsin hocam böyle bir uğraşta bulunduğun için teşekkürler, videolar da gördüğüm kadarıyla sanki enb modu varmış gibi geldi kullanıyor musunyz?
  • Türkçü Rommel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Hayır hiçbir mod kullanmıyorum. Mesafe ve araç yoğunluğu dışındaki tüm ayarlar en yüksekte.
  • Dostum eline emeğine sağlık. Yamayı indirip denedim şimdi. Türkçe karakterlerin bile gözükmesi bambaşka bir şey. Umarım kalan kısımları komple değiştirebilirsiniz. İndirdiğim dosya içinde pdf vardı. Baştan savma yapılan yamalar gibi olmadığı kesin. Umarım yamayı komple bitirebilirsiniz. :)
  • dostum yama ne oldu ana görevler ne zamana biter bir an önce oynamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarıncaBesleyenAdam -- 17 Mayıs 2020; 15:36:39 >
  • Durum attığım bağlantıda. Oradan takip edebilirsin. Ne zaman biteceği ile ilgili tahminde bulunmak istemiyorum, sonra canım sıkılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 01 -- 22 Mayıs 2020; 23:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır beklemedeyiz
  • Böylesi bir uğraşa girip birçok kişiyi sorunlu yamayı kullanmaktan kurtarmak büyük iş. Elinize, emeğinize sağlık.
  • Çeviri nasıl gidiyor hocam. Var mı bir sıkıntı. Kolaylıklar diliyorum.

Danimarka Ulusal Senfoni Orkestrası'nı bilenler vardır. Hit film, dizi ve oyunların müziklerini gayet güzel yorumluyorlar. Gezinirken GTA IV'ün tema müziğini de yaptıklarını gördüm, hoşuma gitti paylaşayım dedim.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam. Yine yoğunluktan biraz yavaşladı ama güzel gidiyor çeviri. Sadece hâlen bu çeviriden haberi olmadan oyuna başlayan arkadaşlar görüyorum, üzülüyorum biraz. Yine de olsun, geç olsun güç olmasın.

O videoya geçen ben de denk geldim güzel evet, bunu da şiddetle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 01 -- 29 Mayıs 2020; 23:56:46 >

• Ben oyunu çıkışından 1 yıl sonra PC'de yeni aldığım Notebook'da bayağı oynamıştım, yeni bir pc olmasına rağmen ağlatmıştı. Sonra da aynı şekilde yine Xbox da oynadım fakat bir türlü bitirmek kısmet olmadı. 12 yıl olmuş oyun çıkalı. Vay be. Yamanın Tam sürüm şerefine bu kez bitirmek farz olacak. Şiddetle beklemedeyiz hocam.
  • Dostlar oyunun orta yerlerinde olup steam son sürümü kullanan var mı? Bana bir save dosyası lazım. En baştan başlamak istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kral bir an önce bitir de insanları biz haberdar ederiz :) kolay gelsin
  • Gta 4 ü yarısına gelmeden bırakmıştım o aptal çeviri yüzünden. Bu çok iyi geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    İşini görecekse ben varım ama ortada mıyım sona mı yaklaştım bilmiyorum. :)
    Save Dosyası
  • fa1yan0s kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim.
    Beni büyük bir zahmetten kurtardınız uzunca saatler oynamak istemiyordum en başları. :)
  • Reis yama biraz yavaş ilerliyor o yüzden şimdi başlamaya karar verdim yamaya başladığım zaman oyunu ortalarında güncellediğin yamayı atabilirmiyim yani bi yandan oynarken bi yandan yama güncellenirmi hata verir mi ?
  • KarıncaBesleyenAdam kullanıcısına yanıt
    Güncellenen yamayı direkt üzerine kurabilirsin sorun teşkil etmez.
  • Elinize sağlık oyunun kalitesine yaraşır bir yama olmuş. Yalnız bir sorunum var o da oyun malum sürümde ilerleme kaydedilmiyor. İlk bir saatini oynadım ancak kaydetmedi maalesef. Windows live varken sorunsuz kaydediyorduk local kayıt dosyası oluşturup. Bir kez oyunu kaydetmek için giriş yapmamı istiyor ancak giriş yapma ekranı da gelmiyor - burada kastettiği resmi social club hesabı zannedersem çünkü dediğim gibi giriş yapmamı istediği ekran gelmiyor - Steam sürümünde bu sorun yoktur zannediyorum. Malum yollarla son çıkan sürümü oynayıp save sorununu çözebilen oldu mu?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.