Şimdi Ara

GTA 4 - Windows 8 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
27.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

Windows 7 varken neden 8'e geçtin ki? Bence 7'ye geri dön

Sistem biraz şişmişti.Windows 8 de kullanıma açılmışken bir deneyeyim dedim.Kullanım olarak gayet güzel ve hızlı.Ama bu oyunlarda sorun çıkarması kötü oldu.

Valve patronu Gabe Newell Windows 8 oyuncular için kabus olacak demişti meğer haklıymışta. Bir çok oyunda hata veriyor ve kasmaya neden oluyor. Bence en kısa zamanda Windows 7'ye geri dön

• Oyun yine açılmıyordu.1.0.7 yamasını yükleyip bir kaç farklı çırak denedim açıldı ama 2 dk sonra hata verip kapanmaya başladı.Sorunun xlive dosyasının olmamasıymış.Bir xlive dosyası ındırıp denedım olmadı.xlive ve xliveless dosyalarını ıceren bır çırak buldum o da ıse yaramadı.Sonunda icenhancer 2.1 indirip kurdum.O modun içinde xlive dosyası oldugunu bılıyordum ve ıse yaradı.Oyunu yonetıcı olarak calıstırdıgımda calıstı.Bır de msi afterburner kullanan varsa bu oyunda kullanmasın.Program acıkken oyun acılmıyor
  • Merhabalar. Bugün GTA 4 kurulumunu windows 8 de yapmak istedim ama kurulumda sorunla karşılaştım. Bir araştırma yaptım ve sorunumu çözdüm. GFWLive en son sürümünü indirip kurduğumda uyumluluk sorunları kalktı şu an kurulumu sorunsuz yapabiliyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • arkadaşlar size yalvarırım 15 tatilde kafa patlattım olmadı ben gta 4 orjinal sidisini satın aldım kurdum oyuna giriyor start diyorum tam oyun açılcakken gta 4fatal eror wtv 190 diyor ve oyundan çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim allah aşkınaa
  • bu arada windows 8
  • windows 8 orjinal mi hacımatrix?

tabi arkadaşlar bilmez enb'Lerin %90 ve en iyileri 1.0.4 uyumludur.. dolayısıyla 1.0.7 patchini yükleyin demekle yardımcı olunmuyor..

ben gayet stabil bir şekilde aynı win7 ultimate de olduğu gibi 1.0.4. sürümlü full enbli hali ile stabil olarak oynuyorum yani bir sıkıntı yok varsa da sebebi win8 değildir..
  • evet orjinal bilgisayarı bi hafta önce aldım sıfır içinde orjinal kuruluydu lütfen yardım edin napmam gerkli :(
  • merhaba arkadaşlar ben yeni yılda gta 4 almıştım eski bilgisayarımın özelikleri yetmediğinden bende windows 8 li iyi bir bilgisayar aldım gta 4 ü kurdum fakat
    gta 4 .exe sıra sayısı bulunamadı diyor yönetici olarak çalıştırınca da aynı hata oluşuyor
    lütfen yardım edin
    not: oyun crack.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baker123

merhaba arkadaşlar ben yeni yılda gta 4 almıştım eski bilgisayarımın özelikleri yetmediğinden bende windows 8 li iyi bir bilgisayar aldım gta 4 ü kurdum fakat
    gta 4 .exe sıra sayısı bulunamadı diyor yönetici olarak çalıştırınca da aynı hata oluşuyor
    lütfen yardım edin

aynen aynen bendede bu sorun var uyumluluk denedim o da işe yaramadı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forevermert

bu arada windows 8

1.0.7 kur , bi hata olmaz
  • Benim windows 8 de çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar windows 8 pro 64bitte çalışmıyor oyun neden acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar windows 8 pro 64bitte çalışmıyor oyun neden acaba...

Valla hocam benim de aynı 1.0.7 patch kurulu fıstık gibi oynatıyor senin ki neden acmıyor acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

arkadaşlar windows 8 pro 64bitte çalışmıyor oyun neden acaba...

1.07 kur dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: AltairinZırhı

quote:

Orijinalden alıntı: baker123

merhaba arkadaşlar ben yeni yılda gta 4 almıştım eski bilgisayarımın özelikleri yetmediğinden bende windows 8 li iyi bir bilgisayar aldım gta 4 ü kurdum fakat
    lütfen yardım edin

aynen aynen bendede bu sorun var uyumluluk denedim o da işe yaramadı ?

google razor1911 patch 1.0.7.0 yaz bulursun sorunsuz crak
  • bende müzikleri attıgım radyo çalışmıyor tek sorun o ne yaptıysam çözemedim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihtnt

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

konuyu açan arkadaş gta4'te windows 7 ile windows 8 arasında bir performans farkı var mı peki?

Windows 8 daha iyi gibi geldi.

Ayrıca tarih tekerrürden ibarettir derler .Doğruymuş.Dün windows 8in tam sürümünü kurdum.Bugün de gta 4 yükleyeyim dedim.Oyun yine açılmadı.Google'da araştırma yaparken kendi konumu buldum Başka çıraklarla deneyeyim bakayım açılacak mı.

Ben Windows8 kullanıyorum ve oyun gayet iyi çalışıyor.

windows 8 in hangi sürümünü kullanıyorsun ?

• Bende 1.0.7 kurdum açılmıyor oyun orjinalde 3 gündür keyifle oynayamadım sürekli hatalarla uğraşıyorum
  • İmzamdaki sistemle oyunu full ayarlarda 1920x1080p dahil olmak üzere 1.0.7.0... WİN 8'de oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Windows 8 minik laptop ve tabletlere gelen, hiçbir özelliği olmayan aptal bir işletim sistemi arkadaşlar. Microsoft'un tamamen şimdiki piyasadan kâr elde etme çabası içinde ürettiği bir şeydir. Windows 7 ise nasıl zamanında Windows XP kral olduysa, aynısıdır.

Oyunlarınızı Windows 7'de oynayın.

Seni burda görmek güzel j0.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.