Şimdi Ara

GTA 4 - Windows 8 ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
27.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşin Garip Tarafı Bu Sonu 60 70 Olan Patchler'i Çalıştırıyorum '' Next '' Butonu Gelmiyor.
  • 4 Gb Ram
    512 Mb Ekran kartı
    Hp 650 Laptop
    İntel Core İ3

Gta IV 'de Çok ufak minnacık Kasma sorunu yaşıyorum Onu nasıl giderebilirim ama sorunsuz oynanıyor
  • windows 8 yüklü bendede, sistem sağlam, oyun açılıyor başlangıçta arabadayız ilerlerken donuyor kalıyor görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterBerke

4 Gb Ram
    512 Mb Ekran kartı
    Hp 650 Laptop
    İntel Core İ3

Gta IV 'de Çok ufak minnacık Kasma sorunu yaşıyorum Onu nasıl giderebilirim ama sorunsuz oynanıyor

Elindeki sistemde kasma olması normal.Grafik ayarlarını kısmayı deneyebilirsin.Oyun için çıkan son yamayı yükleyebilirsin.
  • 8'de açılıyor ben denedim
  • Ben de GFWL çalışmıyor Oyun orijinal.
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    kesinmi.
    oyunu yükledikten sonra ayar falan yapılıyormu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gta 4ü Windows 8'de kurup oynayabilen var mı? Ben zor da olsa hiç patch olmadan oynayabildim.1.04 patchini kurdugumda ise oyun açılmadı.Binbir türlü hata vermeye başladı.E bu oyun patchsiz de oynanmaz.Windows 7de hiçbir sorun yoktu.Şu an windows 7ye dönemem.Artı oyun windows 8de daha performanslı çalışıyor diyorlar.Var mı gta 4ü windows 8de sorunsuz oynayabilen ?

oynadım ben hatta suan alta attım hocam uyumluluk ve patch yapınca hata falan vermıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterBerke

4 Gb Ram
    512 Mb Ekran kartı
    Hp 650 Laptop
    İntel Core İ3

normal o sıstemle kasması
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRR123

kesinmi.
    oyunu yükledikten sonra ayar falan yapılıyormu...

Evet hatta 1.7 patch araba yaması falanda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfilemirfil

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Gta 4ü Windows 8'de kurup oynayabilen var mı? Ben zor da olsa hiç patch olmadan oynayabildim.1.04 patchini kurdugumda ise oyun açılmadı.Binbir türlü hata vermeye başladı.E bu oyun patchsiz de oynanmaz.Windows 7de hiçbir sorun yoktu.Şu an windows 7ye dönemem.Artı oyun windows 8de daha performanslı çalışıyor diyorlar.Var mı gta 4ü windows 8de sorunsuz oynayabilen ?

oynadım ben hatta suan alta attım hocam uyumluluk ve patch yapınca hata falan vermıyo

Konuya uzun süredir cevap yazamadım kusura bakmayın.Ben de biraz uğraşıp windows 8de oynamayı başardım.Oyunu windows 8de açamayanlar için tavsiyelerim:

Önce 1.04 yamasını kurup ardından sağlam bir crack atmak gerekiyor.xlive.dll gibi dosyaların eksikliğinden de oyunu açmayabiliyor.Gta 4 için xlive ve xliveless.dll dosyaları var onları indirip oyunun ana klasörüne atabilirsiniz.Bunun dışında oyunu windows 7 uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin.Ama genelde uygun cracki bulamadığınız için açılmıyor bunu söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.