Şimdi Ara

GTA 4 Türkçe Yamayı Devraldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
12.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

şimdi bu yamayı kim yapıyor bir de Mertcan. diye bir arkadaşımız var hep birlikte çalışsanız daha çabuk bitmezmi

Ben kendim devam ediyorum çoğu yapan vazgeçtiği için ortak bulamadım , aramıyorum da zaten başladım bitiricem inşallah kendim.
  • hadi mert kolay gelsin sana ne diyelim bizde sabırsızlıkla bekliyoruz yeni sistem toplayana kadar çıkar inşallah
  • Ben de sırf sizi bekletmemek için o kadar çok çalışıyorum ki , emin olabilirsiniz , sağol desteğin için :)
  • Oyunu 6. bitirişim hala çıkmadı diymi yama ?
  • Tarih 26 Kasım inşallah çıkar artık.Mertcan dostum sana da kolay gelsin.Böyle bi işin altına girmek oldukça meşakatlı ve çilelidir tahminimce,diğer forum sitelerinde bu işi yapmaya kalkışıp, ardından yarım bırakanlara korkunç baskılı ,yerici mesajlar atılıyor,inşallah başarırsın olmazsa da canın sağolsun kimseye böyle bir iyilik yapmak zorunda değilsin sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorki_26

Tarih 26 Kasım inşallah çıkar artık.Mertcan dostum sana da kolay gelsin.Böyle bi işin altına girmek oldukça meşakatlı ve çilelidir tahminimce,diğer forum sitelerinde bu işi yapmaya kalkışıp, ardından yarım bırakanlara korkunç baskılı ,yerici mesajlar atılıyor,inşallah başarırsın olmazsa da canın sağolsun kimseye böyle bir iyilik yapmak zorunda değilsin sonuçta.

İyi dilekleriniz için sağolun , 2 hafta önce yamamı bir kaza sonucunda kaybettim fakat devam edip bitirmemde bir sakınca yok.
  • mertcan hala devam ediyo musun yamaya ?
  • Ben dayanamadım tekrar kurdum oynuyorum GTA 4 ü. Bu vakitten sonra da Türkçesini kurmakla uğraşmam bile.
  • valla bende bi kere bitirdim ama türkçesi olsa 2 kere daha bitiririm!
  • Bilmiyorum devam edip bitirir miyim , birkaç hafta içinde belli olur ki eğer başlarsam bu sefer hiç oyalamadan kısa sürede bitirmeyi planlıyorum.
  • zaten önceden de uğraşmışsın bu sefer daha kolay gelir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

zaten önceden de uğraşmışsın bu sefer daha kolay gelir heralde

Tam bilemiyorum da çabuk bitmesi için bolumsonucanavari.com daki editörlerle de görüşebilirim ben de ufaktan editörlüğe başlıyorum bir takım çalışması içinde çok kaliteli bir yama hazırlayabiliriz belki , bu olayı bir görüşeyim.
  • hadi bakalım kolay gelsin bir an önce çıkar inş.
  • Yamada son durum nedir acaba?
  • Yardım Gerekiyorsa Özel Mesaj ile Msn Adresinizi Verirseniz Elimden Geleni Yapabilirim.
  • Bu yamayı bekleyeceğime ingilizce kursuna gitsem, zaten ingilizceyi öğrenir öyle oynardım.
  • acaba yamayla uğraşan var mı ?
  • Oyun Çıktığından beri bir yama yapıcaz muhabbeti dönüyor yamayı bekliyeceğinize ingilizce öğrenseydiniz daha faydası olurdu zaten kendinizede
  • bi de diolar türkler oyun yapamıo
    yabancılar oyun piyasasını elinde tutuo

e bizimkiler yapamaz tabi baksana bi yama bile çıkmıo kaldıki oyun yapıcaz pff
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.