bende de aynı sorun var görüntü kare kare geliyor arabadayken...
patchı kurunca düzeldi.
1.7 resmi yama. Ayrıca aynı zamanda eflc icin de 1.2 yayınlanmıstı.
Ayrıca ben kendimde yasadıgım takılma sorununu [patchler olsa dahi] sıcaklıgı kontrol ettigimde cözüyorum zira 70 derecenin üzerinde biraz kare atlama gibi durumlar hissediyorum. Yasayan varsa benzerini onlara cözüm olsun :=)
quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan
Ayrıca ben kendimde yasadıgım takılma sorununu [patchler olsa dahi] sıcaklıgı kontrol ettigimde cözüyorum zira 70 derecenin üzerinde biraz kare atlama gibi durumlar hissediyorum. Yasayan varsa benzerini onlara cözüm olsun :=)
resmi yama diyorsunda rockstar games öyle demiyor ? orada en son patch 1.0.4
quote:
Orijinalden alıntı: lneT
quote:
Orijinalden alıntı: St Batuhan
resmi yama diyorsunda rockstar games öyle demiyor ? orada en son patch 1.0.4
Bakmadım ama, eflcnin yaması olarak geçiyo olmasın?
Gta 4 için 1.0.7 eflc için 1.0.2 en son çıkan resmi yamadır kendi sitesinde bulabilirsiniz
arkadaşım resmi yama mı değil mi olayına neden kafayı taktın bukadar? oyun bozulmuyor merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: darklike
arkadaşım resmi yama mı değil mi olayına neden kafayı taktın bukadar? oyun bozulmuyor merak etme.
oyunun bozulmasıyla alakası yok rockstar gamesin bakın patch bölümüne 1.0.7 var mı ? orada yoksa resmi yama değildir , resmi yama diyen arkadaşlar :)