Şimdi Ara

GTA 4 Steam Windows 8.1 Açılmıyor ÇÖZÜLDÜ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam'den GTA 4 yükledim, Social Clup hesabı da aldım oyunu açmaya çalıştığımda hiç bir şey olmuyor. Araştırmama göre Installers dosyasındaki programları kurmam gerekiyormuş fakat umdf ve wmfdist11 dosyalarını kurmaya çalıştığımda "Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok" hatası alıyorum. Bu sorunla karşılaşan başkaları da var fakat çözümü bulamadım.

Çözüm:http://www.xbox.com/tr-TR/Live/PC/DownloadClient linkinden Games For Windows Live'ı yükleyin ve hesabınızla giriş yapın daha sonra oyun içerisinde de GFWL'a giriş yapmanız gerekecek, giriş yaptıktan sonra sizden ürün anahtarını isteyecek onu girin, ürün anahtarı girdikten sonra güncelleme yapacak ve oyunu kapatıp açmanız gerekecek.

Buraya kadar her şey tamam fakat yeni sorunlarla karşılaştım. İlki çözünürlük 800x600'de kaldı ve değişmiyor, ikincisi oyun yüklenme ekranında takılı kalıyor.

Çözüm: Steam / Kütüphane / GTA 4 / sağ tık / Özellikler / Çalıştırma seçeneklerini ayarla deyin ve bunu "-norestriction -availablevidmem 512 -percentvidmem100%" oraya yapıştırın. Sonra tamam deyip oyuna girin.

Soru: İmzamdaki sistemle very high'da kastı bu normal mi ? 2008'de çıkmış bir oyunun böyle zorlayacağını düşünmemiştim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante53 -- 7 Ağustos 2015; 21:14:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: usuyenadamk

https://www.youtube.com/watch?v=VQashUciDTg
    O videodakileri yazmıştım konuya. Şimdi kasma sorunu var ama donanımsal mı yazılımsal mı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Sorunlarından dolayı aylardır almaya korkuyorum bu oyunu ama yapan kişileri az cok gorduğum için indirime girince alma kararı verdim şimdi, bide su online'ı hallolsa 3-4 arkadaş alırız ama işte :/

Multiplayer denedim sorun çıkmadı. Ben de indirimdeyken 6.20 liradan almıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Nasıl ya? Harbi mi
    Biz 6-7 aydır mp oynanmıyo diye almıyoruz
    Bi daha ki indirimde alıyoruz o zaman
    Eywww aydınlattığın için

Kötü bir haberim var bir kaç kez sorunsuz multiplayer oynadım fakat artık "disconnected from game session" hatası veriyor. Sorun internette mi yoksa başka bir şeyde mi bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.