arkadaşlar benim oyunu açtığımda oyunun kendi sesi değil bir cızıltı geliyor bunun sebebi ne acaba arada düzeliyordu ama şimdi hiç düzelmiyor.
evet arkadaşlar aynı sorun bendede var lütfen acil yardım edin
bende de arabaların sesleri filan gelmiyordu ilacı degistirdim düzeldi siz de deneyin bence
emreyavuz41 kardeşim o arklarda olan cızırtılı ses bendede oldu nasıl sendede oldumu olduysa nası hallettin çözümü bizede sunarsan sevinirim
grand thef auto oynamadigim icin fazla bilmiorum size kolay qelsin cozumuunu bulursunuz
ses driverının en son versiyonunuda yukledim ilacıda deiştirdim olmadı sorun oyunda bence yada başka bi fikri olan varsa yazsın lütfen
bendede aynı sorun vardı çözümü şöyle başlat>>çalıştır>>dxdiag yaz üst taraftan ses i seç directx özellikleri yazan yerdeki ivmeyi Temel ivme olarak seç directsound ı sınaya tıkla çıkan sesleri duyuyorsan onayla bir sürü çıkcak ama sonu gelcek merak etme sonra çıkış a tıkla artık sorunsuz çalışır
bendede aynı sorun vardı çözümü şöyle başlat>>çalıştır>>dxdiag yaz üst taraftan ses i seç directx özellikleri yazan yerdeki ivmeyi Temel ivme olarak seç directsound ı sınaya tıkla çıkan sesleri duyuyorsan onayla bir sürü çıkcak ama sonu gelcek merak etme sonra çıkış a tıkla artık sorunsuz çalışır
kralsın be cagriozz
cagriozz
kullanıcısına yanıt
abi ben yapamıyom nasıl yapçam sen vidyo çekip atarmısın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme