Şimdi Ara

GTA 4 PS3 REZİL GRAFİKLER VE DÜŞÜK FPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gta 4'ü 1-2 sene önce pc'de hem yağ gibi oynuyordum hemde Grafikler muazzamdı Playstation storeda gördüm 15 Tl ye düşmüş hemen aldım.Yükledim açtım birde ne göreyim San andreas'ın grafikleri bile daha iyi.Biraz abartıyo gibi gelebilirim ama Cidden oyun biraz bulanık netleştirme sorunları var köşeler filan hep eğrimsi düzgün değil.Karakter yüzleri San andreasteki gibi bazı diğer çevre grafiklerini pek beğenmedim hadi bunlardan geçtim oyun kasıyor gibi hiç akıcı değil sağa sola döndürdüğümde oyun bulanıyor ve yavaşlıyor gibi oluyor bazen Arkadaş bu nedir ya Yüklemeden kaynaklı bir problem mi acaba silip baştan mı yüklesem.Nedir anlayamadım Yardımcı olabilecek arkadaşlarım lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..İsteyene foto atabilirim.

• sen birde far cry 3u dene PS3'te 15-20 kare ile 20 dk zor dayanabildim
  • Mr_Slayer kullanıcısına yanıt
    bende 15 tl diye seviniyordum tam alcaktım almıyacam artık orjınal dvd almak daha ıyı olur
    bende black ops var grafikler super nasıl ıste gta 4 grafıkler guzel deıl storeden ındırmıssınya orda sorun vardır bende ornınal dvd olsa daha ıyı sonuc alırsın

tüplü tv de mi denedin acaba oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: asunboy06

bende 15 tl diye seviniyordum tam alcaktım almıyacam artık orjınal dvd almak daha ıyı olur
    bende black ops var grafikler super nasıl ıste gta 4 grafıkler guzel deıl storeden ındırmıssınya orda sorun vardır bende ornınal dvd olsa daha ıyı sonuc alırsın

tüplü tv de mi denedin acaba oyunu

Yok ne tüplüsü zannedersem ps3 ten kaynaklı bir sorun bazı oyunları harddisk devri düşük oldugu icin zor oynatıyor bütün gücü blu ray okuyucularına verdikleri icin cdde daha iyi sonuç alınıyor zaten ps3 bazı yeni oyunları iyi optimize edememisler bu yüzden sorunlar meydana geliyor ha nasıl böyle bir sonuca ulaştın dersen arkadaşımın evine gittim gta 4 vardı ondada takip oynadık grafikler iyi ve oyun akıcıydı..Konuyla alakası yok ama psn ekle istersen : Sensitive01

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hdd Sil o zaman Bunudamı Biz Söyleyelin
  • Ben de 2 senedir oynuyorum, oyunun kendisi öyle. PS3'te veya kurulumda sorun yok yani. İlk zamanlar benim de garibime gidiyordu o bulanık grafiklerle oynamak ama pek takmıyorum ben alıştım artık. Bir de günümüze göre düşük olabilir ancak 2007-2008 yılında çıkmış ve PS3'e çok iyi optimize edilememiş bir oyun. Bunu unutmamak lazım. Bu nedenle elbetteki günümüz oyunları ile arasında grafik farkı olacak. GTA V'in daha iyi olacağı kesin grafik bakımından.

Fps konusuna gelirsek; fps çok iyi değil ancak düşüşler o kadar göze batmıyor ekranın dibinden dikkatli bakılmazsa. Bana göre oynamaya engel değil bu gibi sorunlar ama sizi bilmem, zevk meselesi. Gülü seven dikenine katlanır der ve bitiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 4 Eylül 2013; 18:36:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

Hdd Sil o zaman Bunudamı Biz Söyleyelin

+1 Çok yardımcı oldun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 e 60 FPS gelecek oyunlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar iyi günler. Benim sorunum ps3 platformunda gta IV oyunuyla ilgili. Daha once gta4 ü oynadigim ps3 kolu nun uzerine sicak icecek dokuldu ve hakkin rahmetine kavuştu. O kolla gta 4 ü sorunsuzca oynayabiliyordum ancak yeni aldiğim kolda R2 tuşu ile ilgili bir sorunle karşilaştim. Bu sorunu bitek gta4 de yaşiyorum. Oyunda herhangi bir motorlu aracı R2 tuşu ile kullanamiyorum yani araç bulundugu yerden ilerlemiyor. Daha dogrusu belli belirsiz cok yavaş gidiyor ve arac bidaha hic hizlanmiyor. Tus kombinasyonunu degistirdigimde ise X tuşu ile araci sorunsuzca kullanabiliyorum. Sorunumun nedeni ni bilen varsa yazabilirmi? Acaba 2. Bir kol satın alsam ondada bu sorunlar karşılaşırmıyım? Yardımlarınizi bekliyorum!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertCoD -- 12 Eylül 2013; 18:45:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

Gta 4'ü 1-2 sene önce pc'de hem yağ gibi oynuyordum hemde Grafikler muazzamdı Playstation storeda gördüm 15 Tl ye düşmüş hemen aldım.Yükledim açtım birde ne göreyim San andreas'ın grafikleri bile daha iyi.Biraz abartıyo gibi gelebilirim ama Cidden oyun biraz bulanık netleştirme sorunları var köşeler filan hep eğrimsi düzgün değil.Karakter yüzleri San andreasteki gibi bazı diğer çevre grafiklerini pek beğenmedim hadi bunlardan geçtim oyun kasıyor gibi hiç akıcı değil sağa sola döndürdüğümde oyun bulanıyor ve yavaşlıyor gibi oluyor bazen Arkadaş bu nedir ya Yüklemeden kaynaklı bir problem mi acaba silip baştan mı yüklesem.Nedir anlayamadım Yardımcı olabilecek arkadaşlarım lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin..İsteyene foto atabilirim.

GTA IV'nin grafikleri PS3'te baya bir kalitesiz hatta çok karanlık.. Aslında bu tam olarak oyundan kaynaklanmıyor PS3'ün yetersizliğinden kaynaklanıyor (ki bu durum beni PS3 için GTA 5 almamayı PC için çıkmasını bekletmeye itiyor) PS3'de grafikleri iyi olan oyunlar genelde PS3'e özel yapılmış oyunlar oluyor ki onlar da bile bulanıklık ve köşe sorunları devam ediyor malesef..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.