Şimdi Ara

Gta 4 Oyuncunun Seçimine kalmış görevler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hani bazı görevlerde 2 kişi arasından birisini öldüreceğimizi veya birini öldüreceğimizi yada bağışlıyacağımızı seçiyoruz ben bu seçimlerden hangilerini yapsam benim için daha yararlı olur ?

1.Karar:Ruff Rider görevi Javyonun kız arkadaşını öldürmek veya bağışlamak.

2.Karar:The Holland Play görevinde playboy x veya dwayneyi öldürmek.

3.Karar:Holland Nights görevinde Claranceyi öldürmek veya bağışlamak.

4.Karar:Blood Brothers görevinde Francisi veya Derricki öldürmek.

5.Karar:THAT SPECIAL SOMEONE görevinde Darkoyu öldürmek veya bağışlamak.

6.Karar:Oyunun sonunda Dimitriyle Anlaşmayı veya İntikamı seçmek.

Siz hangilerini seçtiniz ve bağışladığınız insanlar oyunda karşınıza çıkıyor mu hangi seçim daha iyi bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melanozom -- 28 Temmuz 2013; 1:49:44 >

• Ruff Rider, Holland nights: öldürürsen sana random karakter olarak verilen görevlerinden veremiyor haliyle ama bu achievement etkilemiyor diye hatırlıyorum.

The holland play: Playboy'u öldürmek sana dwayne'i arkadaş ve x'in evini evin yapıyor. Dwayne'i öldürmek playboy x'i senden soğutuyor ve para alıyorsun.

Blood Brothers: Polis olmayanı öldürmek sana bir sonraki bölümde kolaylık ve nikoya moral sağlıyor. Polisi öldürmek sana iyi bir para ve hikaye bitene kadar polisşn 3 yıldızını silmene olanak tanıyor

Darkou öldürüp öldürmemen sadece moral bakımından diye hatırlıyorum

O dimitri Anlamışsındır ama bu aşırı spoilera giriyor, hani bunu bence kendin oynayıp bul. Ama illa istersen
    dimitri ile anlaşırsan seni gene sattığı için onlar sana romanın düğününde sana saldırıyor ve roman ölüyor. Dimitriyi öldürürsen pegorino sinirlendiği için düğüne saldırıyor ve kate ölüyor. Her ikisinde de sana kim saldırdıysa sen onları öldürüyorsun sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Ruff Rider, Holland nights: öldürürsen sana random karakter olarak verilen görevlerinden veremiyor haliyle ama bu achievement etkilemiyor diye hatırlıyorum.

The holland play: Playboy'u öldürmek sana dwayne'i arkadaş ve x'in evini evin yapıyor. Dwayne'i öldürmek playboy x'i senden soğutuyor ve para alıyorsun.

Blood Brothers: Polis olmayanı öldürmek sana bir sonraki bölümde kolaylık ve nikoya moral sağlıyor. Polisi öldürmek sana iyi bir para ve hikaye bitene kadar polisşn 3 yıldızını silmene olanak tanıyor

Darkou öldürüp öldürmemen sadece moral bakımından diye hatırlıyorum

O dimitri Anlamışsındır ama bu aşırı spoilera giriyor, hani bunu bence kendin oynayıp bul. Ama illa istersen
    dimitri ile anlaşırsan seni gene sattığı için onlar sana romanın düğününde sana saldırıyor ve roman ölüyor. Dimitriyi öldürürsen pegorino sinirlendiği için düğüne saldırıyor ve kate ölüyor. Her ikisinde de sana kim saldırdıysa sen onları öldürüyorsun sonunda.

Çok sağol kardeşim işime bir hayli yarayacak

• oyunda faustini de öldürebilsedik iyi olbilirdi çükü oyunu sonuda dimitri romanı öldürtüyor

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.