Şimdi Ara

GTA 4 KASMA SORUNU (LOL DİYECEKSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar gittim paraya kiydim gta 4 complete edition aldim. ama para bosuna gitti. cunku oyun sistemin yetip bayagi artmasina ragmen deli gibi kasiyor.ozellikler: 16 gb ram 4 gb ati radeon ekran karti intel i5 islemci 100 liralik laptop sogutucu bu sisteme ragmen hala kasiyor lol not:sistemi yeniledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun optimizasyon sorunlu, 1.0.0.4 patchini yükle biraz daha düzelecektir, eğer yine düzelmez ise sorun senin pc'nde
  • lol

• o sorun gta'da, trilyonluk sistemle bile düzelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 26 Ekim 2012; 15:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerfb1907
    4 gb ati radeon ekran karti

İyi olmuş diyesim geliyorda diyemiyorum.

Oyun dandik ya.Optimizasyon sıfır her türlü kasıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

o sorun gta'da, trilyonluk sistemle bile düzelmez.

+1 imzadaki sistem ile kasıyor.Oyun sorunlu istersen 1.0.0.4 patchini at yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

oyun optimizasyon sorunlu, 1.0.0.4 patchini yükle biraz daha düzelecektir, eğer yine düzelmez ise sorun senin pc'nde

Aynen katılıyorum. Madem oyun sorunlu, yama bile fayda etmiyor neden Youtube'da yama yüklü halde i7 ile full ayarda 60 fps alanlar var? Hadi açıklayın sıkıysa kendinizi kandırmayın. Yahu gereksiz konuşmayın, oyun süper demiyorum elbette sorunları var ancak yama performansı en az 3 kat artırmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Ha arkadaşın dediği gibi yine de kasarsa sürücü sorunu vs olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 26 Ekim 2012; 16:28:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ya. 8GB Ram 2 GB ekran kartılık Laptop'a yükledim. Ağır Donuyordu.
  • lol
  • 2 gb ram
    dual core 2 ghz
    hd 4670
    1.4 patch

720p herşey high fps 25-40 arası

senin sistemde sorun vardır hocam,oyunu tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yap,sonra eğer online oynamayacaksan sadece 1.4 patch yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

2 gb ram
    dual core 2 ghz
    hd 4670
    1.4 patch

720p herşey high fps 25-40 arası

senin sistemde sorun vardır hocam,oyunu tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yap,sonra eğer online oynamayacaksan sadece 1.4 patch yap

Katılıyorum.

• Bu oyun i7 işlemci+gtx 680m bile olsa laptopta oynanmaz.Ben gta 4ü masaüstü pcde amd ve nvidia marka 12 farklı ekran kartında test ettim.Oyun garip bir şekilde amd kartlarda çok çok kötü bir performans verdi.O yüzden gta 4 için şahsen 1gb bellekli orta-üst seri bir nvidia kart tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

1.0.7.0 patch yükle. Ben de laptop kullanıyorum, sistem aşağıda oynadığım ayarlar ise bunlar. 30 - 40 FPS alıyorum.

GTA 4 KASMA SORUNU (LOL DİYECEKSİNİZ

arkadaşım bişey soracağım bendede tlad var neden görüntü noktalı noktalı?
  • TLAD'ın kendisi öyle, teması öyle yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerfb1907

arkadaslar gittim paraya kiydim gta 4 complete edition aldim. ama para bosuna gitti. cunku oyun sistemin yetip bayagi artmasina ragmen deli gibi kasiyor.ozellikler: 16 gb ram 4 gb ati radeon ekran karti intel i5 islemci 100 liralik laptop sogutucu bu sisteme ragmen hala kasiyor lol not:sistemi yeniledim.

Arkadaşım benim kasmıyor senın sorununu bilmıyorum ama oyuna suç atılmasın bence ben high-medium karışık ayarda 50 60 fps alıyorum.imzada sistem.
  • Vay be 4 gb ekran kartın varsa tamam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Vay be 4 gb ekran kartın varsa tamam ya

• Dostum aynı sıkıntı bendede vardı.Windows olay günlüğünden halledebilirsin.Al bu da açıklamalı link :
    http://forum.donanimhaber.com/m_62566645/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm

oyun optimizasyon sorunlu, 1.0.0.4 patchini yükle biraz daha düzelecektir, eğer yine düzelmez ise sorun senin pc'nde

Aynen katılıyorum. Madem oyun sorunlu, yama bile fayda etmiyor neden Youtube'da yama yüklü halde i7 ile full ayarda 60 fps alanlar var? Hadi açıklayın sıkıysa kendinizi kandırmayın. Yahu gereksiz konuşmayın, oyun süper demiyorum elbette sorunları var ancak yama performansı en az 3 kat artırmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Ha arkadaşın dediği gibi yine de kasarsa sürücü sorunu vs olabilir.

bazı modlar var, böyle patlama efeklerin kaltiesini falan düşünüyor, belki onla sorunu çözebilirsni

• 4 gb 16 bit Ekran kartiysa kasabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.