Arkadaşlar az önce Gta4'ü bilgisayarıma kurdum oynadım ama biraz kasıyor,4gb ram 1gb ekran kartı i5 işlemci var acaba ne yaparsam bu sorunu çözebilirim?
patch'leri kurdun mu ?
hayır biyerde daha bunu önerdiler ama nasıl yapacağımı bilmiyorum acaba açıklayabilirmisiniz
biraz amatörce olabilir ama game booster i dene gereksiz programları filan kapatmayı dene ?
bak şimdi kardeş hallderiz sorunu.eğer türkçe yama ile oynayacaksan yüzde 90 ensar bilmem nenin yaması var yalnız 1.07 yle oynanıyor şimdi 1.07 patch fulloyun diyorsun gıgıla sora yüklüyorsun bulursan kırekide yükle sora bulamazsan kıreki 1.07 kırek torrent diyorsun ok şifre isterse thejoker yaz vaya sayfanın altına bak indikten sora yapıştır de gta 4 oyunun olduğu yere.tamamdır gelelim kastırmaya.ilk önce win7 için veya diğerleri için bilgisayarım sağ tıkla özellikler gelişmiş sistem ayr mı ne var bak oraya sora tıkla sora performansa tıkla sonra en iyi performans de çık sora başlat çalıştır de msconfig de windows olay günlüğü kapat de.tamam gir oyuna düşür görüntü ayarlarını oyna eğer daha iyi bir performans istersen 1.04 patchini kur kırek yapyalnız yüzde 90 yama işe yaramıyor onda bildiğim bu iyi oyunlar
Bence 1.0.7.0 patchi ve crakını indir.Fps artışı baya olur
Kardeş sorunun hala düzelmedi mi ? Düzelmediyse benimde tavsiyem olacak