Şimdi Ara

Gta 4,İlk bölüm suya düşerek başlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi oyunu açtığımda, araç direk olarak yüksekten suya düşüyor.Birkaç defa kapatıp açtıktan sonrada aynı sorunla karşılaştım.İndirdiğim ripten dolayı olabilir diye düşünüyorum.512 kb/s internet ile 5 günde indirdim zaten oyunu,tekrardan yeni rip indirmeyi gözüm kesmiyor.Bu sorunla karşılaşan,Bir şekilde çözüme ulaşan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi oyunu açtığımda, araç direk olarak yüksekten suya düşüyor.Birkaç defa kapatıp açtıktan sonrada aynı sorunla karşılaştım.İndirdiğim ripten dolayı olabilir diye düşünüyorum.512 kb/s internet ile 5 günde indirdim zaten oyunu,tekrardan yeni rip indirmeyi gözüm kesmiyor.Bu sorunla karşılaşan,Bir şekilde çözüme ulaşan varmı?

Rip indirmeyecektin dostum...Neredeyse tüm ripli oyunlarda bu tip problemler yaşanıyor
  • Desene haybeye 5 gün gitti
  • internet sinirsizsa riple felan ugrasma kardesim 10 gunde surse tam dosyayi indir en azindan kafan rahat olur.umarim bu ripli oyunu part part indirmemisindir asil o zaman koyar adama
    en iyisi torrentle indir sen bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: R_M_A

internet sinirsizsa riple felan ugrasma kardesim 10 gunde surse tam dosyayi indir en azindan kafan rahat olur.umarim bu ripli oyunu part part indirmemisindir asil o zaman koyar adama
    en iyisi torrentle indir sen bence

Part mart çekilecek dert değilki yahu.Torrent tabiki:)
  • ayni sorunu yasayip cozen biri yardimci olur umarim.
    Ama bence sen full oyunu indirmeye basla bence
  • quote:

ayni sorunu yasayip cozen biri yardimci olur umarim.

Başladımda seed sayısı fazla olmasına rağmen 5-10 kb/s'den yukarı çıkmıyor download.Kafayı yicem sonunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

ayni sorunu yasayip cozen biri yardimci olur umarim.

Başladımda seed sayısı fazla olmasına rağmen 5-10 kb/s'den yukarı çıkmıyor download.Kafayı yicem sonunda

Korsan Cd'ciden al
  • korsan cdde partlı
  • Sağolun arkadaşlar,hallettim ben sorunu.İşyerinde oyunu indirip kurdum pc'ye.
  • beyler şu motorsiklet işini anlatın serbest kalamıom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.