Şimdi Ara

Gta 4 Hazır Grafik modu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben yapamadım bu enb işini veya icenhancer falan bana hazır oalrak kullandığınız veya çalıştığından emin olduğunuz bi grafik modu verirmisiniz hiç bir şeyle uğraşmadan oyun dizine atayım iş bitsin oyun orjinal steam sürüm 1.0.7.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock69 -- 17 Mart 2013; 10:41:17 >

• Yomu kimsede
  • Arkadaşlar şu icenhancer ı nasıl kuracaz onu bari söyleyin çok istiyorum ya
  • Programı direk GTA4 kurulu olduğu klasöre kopyalayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 17 Mart 2013; 14:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock69

Arkadaşlar şu icenhancer ı nasıl kuracaz onu bari söyleyin çok istiyorum ya

Arkadasımızın dediği gibi gta4 klasorune atcaksiniz ama bence donanımınıza baya güvenin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atıyorum bi sorun çıkıyor mutlaka kullanıyorsanız ya da başka bir şey uyguluyorsak söylermisiniz içine atıyorum olmuyor adam zaten içine milyon tane ayar dosyası koymuş ne halt yiyeceğim belli değil yani demek istediğim benim o meşhur enb ve photorealistic videolarındaki görüntüye ulaşmam için ne gerekli
  • GTA4 High Texture paketleri onu isteğe göre indireceksiniz ve kurulumları anlatıldığı gibi yapacaksınız.
    Araç paketleri yüklenecek
    Daha sonra icenhancer veya enb kurup oyunu güzel grafiklerle oynayacaksınız.

Fakat normal GTA4 göre %50 yakın performans düşümü var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 MOD
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RKDesing tamam saol şöyle yapayımmı oyunun siliyim 1.0.4.0 patch yükleyeyim better city texture yükleyeyim en sonda incenhancer 2.1 yükleyim olurmu böyle birde sistemime güvenmelimiyim
  • Tamam yani 1.0.4.0 a better cty texture iyi önce sonra da icenhancer 2.1 i yüklesem olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technobreaker

quote:

Tamam yani 1.0.4.0 a better cty texture iyi önce sonra da icenhancer 2.1 i yüklesem olurmu

ENB konusunda tek bildiğim şey 1.0.4.0'a yüklenmeleri.

Anladım saol İnşallah beceririm oyun bozuldu arkadaşdan yeniden alıp denicem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam yani 1.0.4.0 a better cty texture iyi önce sonra da icenhancer 2.1 i yüklesem olurmu

Bana sorarsan yükleme derim. Oyunun grafikleri o kötü değil sonuçta ama senin bileceğin iş.

Bence berbat aa bile yok zaten o karanlık yapısını söylemiyorum bile

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana sorarsan yükleme derim. Oyunun grafikleri o kötü değil sonuçta ama senin bileceğin iş.

Bence berbat aa bile yok zaten o karanlık yapısını söylemiyorum bile

Şaka mı yapıyorsun? 2008 yılına göre muhteşem grafikleri var bence. Ama önemli olan grafik değil, içeriktir. Şu ana kadar çıkmış hiçbir oyun GTA IV kadar zengin içeriğe sahip değil bu da bir gerçek. Ayrıca o karanlık yapısı ise oyundaki mevsimden dolayı.

Biliyorum çıktığı yıla göre efsane biz o zamanlar araba nın mermi ile delindiğini görünce şaşıp kalmıştık ama şidmi kötü geliyor her şey tır tık tır tık

• Aldım arkadaşımdan oyunu denicem yazarım buraya
  • 1.0.0.4 GTA4 için en iyi ve performanslı patch.Ona uygun enb bulmanızda fayda var.Çünkü sistemleri oldukça yoruyor.
    Ben GTA4 üstüne sadece araç paketlerini yükledim o şekilde oynuyorum.Gayette güzel.
  • icenhancer yükledim ve ayarları makul şekle getirdim güzel oldu ss atarım
  • İcenhancer 2.1 yükle better city texture ve road texture var olması gereken bu mu güzel olmuşmu

Gta 4 Hazır Grafik modu

Gta 4 Hazır Grafik modu

Gta 4 Hazır Grafik modu

Gta 4 Hazır Grafik modu

Gta 4 Hazır Grafik modu

Gta 4 Hazır Grafik modu

Gta 4 Hazır Grafik modu

• Üzerine başka mod yükleyimi mesla hd trees falan sorun olurmu ya da gerek varmı
  • Sana nasıl güzel geliyorsa öyle kur.Bu hali ile güzel bence.
  • Arkadaşlar çok önemli bi sorun var oyun artık offline da başlıyor home a basınca connect to live a tıklıyorum update indiriyor 1.0.7.0 onu kurmamı istiyor multi oynayamıyorum nasıl çözücem
  • Yokmu bu konuda yardım edecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.