Şimdi Ara

GTA 4 Grafik modları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bende neden kasıyor bu kadar ya normal mi bu? Hata mı yaptık nedir full detayda açması gerekiyordu
  • Yukarda gösterdiğin resimdeki gibi oynuyorsan kasması çok normal.Okadar yansıma yapılmazki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

Hocam Realizm Mod u mutlaka dene hem grafik hemde oyundaki bazı eksiklikleri gideriyor,mesela araçlar eskisine göre daha hızlı gidiyor,gerçek isimleri yazıyor vs. tabi daha birçok özellik vardır ama pek oynayıp incelemedim.

Edit: Şimdi farkettim birde ultimate texture var. Önce realizm mod u ardından da ultimate texture u kurarsan başka bir grafik yamasına gerek kalıcağını sanmıyorum. Zaten ultimate texture 1,4 gb.

Realizm mod da AA açmak içinde bir dosya var rivatunner la kullanılıyor ama hiç denemedim. Sanırım nvidia kartlarda çalışıyor,ama uğraşmadm emin değilim.

İndirirkende Realizm mod v6.ultimate texture v2.0 olanları bul,ben indirdiğimde bunlar en son olanlardı belki yenisi çıkmıştır.

Kolay gelsin

Teşekkürler işime yaradı.

• mesajım bulunsun bu tatilde yükleyeceğim yeniden gta yı
  • Şu "snow mod"ukuran oldu mu;onu kurmak için gta4 de yüklü olması gerekiyor değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

ENBSeries + Visual IV + High Res. Texture Pack = Sonuç: Performans rezaleti. Oyun 15 FPS lerde çalışıyor paneldeki sistemde. Küfür yemiş gibiyim

Yalnız görüntünün güzelliğine bakın. Keşke performans iyi olsaydı da oynayabilseydim, sildim artık napayım :)
     GTA 4 Grafik modları

gerçek hayat yapmışsın hocamgözler kasmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Şu "snow mod"ukuran oldu mu;onu kurmak için gta4 de yüklü olması gerekiyor değil mi?

Kurmadım bilemiyorum nasıl olur ama tüm modları kurabilmek için önce gta yüklü olacak sonra onun üstüne kuracaksınız bu şekilde yani.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.