Bildirim
GTA 4 GAMEPAD SORUNU :(:(

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
14 kişi bakmış 0 cevap..insaf be bi cvp verin hiç mi bilginiz yok .. -
Yalnızca X360 kontrol cihazıyla oynayabilirsin PC'de GTA 4'ü eğer gamepad ile oynamak istiyorsan bende bu konuda çok dert yandım geçenlerde Logitech Chillstream aldım onuda zaten X360 gamepad'i olarak tanıyor PC şimdi oynayabiliyorum. Biraz tuzlu fiyatı ama tavsiye ederim oyundan aldığım zevkte daha üstlere çıktı şimdi. -
tamam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..Hİç kimse yardım etmiyo 34 kişi bakmış sadece sen yorum yapmışsın..İnsanlar yardım almayı biliyolar ama etmeyi bilmiyolar..Sağol tekrardan... -
bu yazını okuduktan sonra eski kullandığım fakat adınıda unuttuğum programı aradım (çok uğraştım) ve buldum Xpadder diye bir program var bununla her türlü gamepad ayarlarını yapıyorsun ve oyuna geçirebiliyorsun DH de ayrıca bir konu açılmış bunun içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_28262740/mpage_1/key_//tm.htm#28484866 burdan gerekli bilgilere ulaşıp oyunu gamepad ile oynaya bilirsin
Buda programın full versiyonlu ve içinde bir kaçtane hazır yapılmış profili bulunan program 35mb lindirdikten sonra rardan exe uzantılı bir dosya çıkıyor onuda kurunca 574mb oluyor aslında program ufak birşey içindeki temalar profiller ve 5.3 verisiyonuna kadarki tüm sürümler var http://www.mediafire.com/?ox33nw1jmjy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandoras -- 2 Haziran 2009; 10:42:36 >
-
tarkan relax gamepad sorunu kalmadı artık lınkı tazeledım pm attım ıyı oyunlar
-
evet arkadaşınkinide indirdim arsivde bulunsun. tarkan Bak gördünmü demek ki yardım geliyormuş sadece zaman meselesi :) :) -
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ama Pércussionist kardeş senin attıgın pm gelmemiş yoksa atmadın mı -
http://forum.donanimhaber.com/m_31608999/tm.htm
daha napım yav evlere servısımız yok -
Haa tamam onu görmemişim ..saol dostum ellerine sağlık bi deniycem haber veririm
-
dostum çoks ağol yaptım oldu ..ama ayarlarını yapamadım..ayarlarına geliyom ayarlanmıyo onu nası yapcaz? -
ılk upload ettıgım dosyada acıklama yapmıstım sanırım onu sılmısım , tekrar tarıf edıyorum :
" xbox360cemu " acıp asagıda altını cızdıgım yerlerı kendı gamepad ıne gore ayarlaman lazım , o altı cızılı numaralar tusların numaraları , denetım masası / oyun kumandaları bolumunden hangısının kac numara oldugunu ogrenıp ona gore atayabılırsın
not: forcefeedback e elleme hata verır , sadece asagıdakı kısımla bızım ısımız
A=3
B=4
X=2
Y=1
Left Shoulder=6
Right Shoulder=5
Back=11
Start=12
Left Thumb=9
Right Thumb=8
Left Trigger=10
Right Trigger=7
bı sorun olursa sorabılırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X