Şimdi Ara

GTA 4 DE SIRLAR !!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  GTA 4 DE SIRLAR !!!!!!!

    Bu yüzde yüz gerçek.Mutluluk Anıtının(Happiness İSlanda'ta)(gerçek dünya da özgürlük anıtı) tam kalp noktasında, büyük bir kalp var.Oraya sadece helikopterle çıkabiliyoruz.Ona hasar veremiyorsunuz.Siz orayı gördükten sonra siz bir e-mail geliyor(oyunda).Bunun UL Paper gönderiyor.Bize daha fazla bir şey yapmadan git bu şehirden diyor.Gerçek bir tehdit mi acaba ?

    Bu sadece söylentiden ibaret.Aslında burada bir şey yok.Söylentiye göre sprunk fabrikasında etrafı silahla eteş edersenizhayalet size git buradan diyor.Bu bir yanlış anlama.Gerçeği:Siz silahlarla ateş ettiğiniz zaman bunu halk da duyuyor.Ve herhangi bir insan da doğal olarak tepki veriyor. Bunu oyuncular hayaletin sesi zannediyor.

    Klasik bir gta miti(sırrı).Geceleri Middle Parkta güya uzaylı yaratıklar görecekmişsiniz.Yalan.Hem de koca bir yalan.Her Gta da olduğu gibi gökte uçaklardan daha hızlı giden ışıklar var.Bunlar ufo(Tanımlanamayan uçan cisimler).Yani diyorum ki bunlar uzaylı değil, sadece tanımlanamıyor. Bir de haritanın en kuzey batısında hayalet ve de ufo görebilirmişiz. Bu da yalan.Bir saat kaldım hem de her gün.Bunlar gerçek değil.

    OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER







  • ne içtiysen ben de istiyorum.
  • Bıyır?
  • Gta 4 ün sırrımı kaldı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.