arkadaşlar a long way to fall görevinde napıyoz bi türlü bulamadım haritada ray boccino ve packie simgeleri.ray boccino ya gidiyom a long way to fall görevi veriyor yolu takip ediyom işaretli yere gidiyom şöyle bi yazı geliyo use ray text message to help you falan diye sonra friend tom diye birisiyle tanış diyo randevu saati geliyo alarm simgeli saat 12.00 da diye ama saat geliyo nerde tanışcağımı söylemiyo böyle takıldım kaldım sonra bi mesaj geliyo mesajda alonzo diye birisinin resmivar böyle kel kafalı rap stili kıyafet giymiş yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar halledemedim gitti
alonzoyu bulup konuşturucaksın asıl öldürmen gereken adamın yerini söyleyecek zaten alonzoda adamın olduğu binanın önünde duruyor.
yanlız görev süresince baya bi adam öldürüyorsun, binanın son katına çıkana kadar ardından binaya polisler hücum ediyor, sana tavsiyem canını iyi koru balkonlardan birer birer atlayarak olay mahalinden kaç
Alonzo ortada duran bir çocuk , sonra onu gidip konuşturacaksın , düzgünce konuşmazsa silahı üzerine doğrult öyle konuşur.(emin değilim silah tutup tutmadığımızdan) sonra binaya girip çatışıyorduk birisini öldürüp çıkıcaz oradan.