Şimdi Ara

GTA 4 araba motorunu durdurmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
11.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün oynarken istemeden adamın motoru durdurarak indiğini farkettim.Sonra anladım ki F ye uzun basınca motoru durduruyormuş.Bu olay sadece 4'te mi var yoksa diğer tüm oyunlarda mı?.

• GTA IV'ten önceki GTA oyunlarında böyle bir özellik yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

GTA IV'ten önceki GTA oyunlarında böyle bir özellik yok.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

GTA III erasındaki oyunlarda F tuşu Enter ile aynı işlemi görüyor. Eğer durdurmak istiyorsan garajına kaydetmen yeterli

İşte sadece garaja koyup kaydedince oluyo ya ondan sordum başka yolu var mı yoksa tüm oyunlarda mı diye.
  • Hayır kardeşim.Yanlış bilgiler edinme.Arabadan F+Arabadan inmeden Space yaparsan kontak kapanır.
  • Bestİnsec B kullanıcısına yanıt
    Konuyu bulman büyük başarı
  • Online'da mı yoksa Single Player'da mı?Eğer Online'daysa adam çeşitli modlar yaparak durdurmuştur eğer Single Player'daysa ya mod ya da F+BackSpace yaparak durdurmuştur.İnsanları yanlış bilgiye itelemeyin lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 araç kontrolü
    10 yıl önce açıldı
    GTA IV'da Garaja Araba Koymak?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaç sene geçmiş aradan adamdan kastım zaten Niko idi.Gözünüzü seveyim konu tarihlerine bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Kaç sene geçmiş aradan adamdan kastım zaten Niko idi.Gözünüzü seveyim konu tarihlerine bakın.

Hahahahahahha özür dilerim kardeşim.Öyle forumda 5-6 saat takılınca kaç sene öncesine gittiğin belli olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.