Şimdi Ara

gt710'dan sonra bu kartlardan hangisi ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gt710 canımı sıkıyor artık. Fazla bir bütçem yok.

Son tercihim bu kartlardan birisi. 11 kasımda alacağım için en az 60 tl en çok 80 lira indirimim+50 lira bonus gelecek galiba.

Gönlüm Sapphire sevdiğimden dolayı rx560 4 gb alıp geçmek ama bir türlü karar veremiyorum. 50-100 lira için yanlış seçim yapmak istemiyorum.

Pentium g4560 + 8 gb ddr4 + 240 gb ssd + 500w psu

gt710'dan sonra bu kartlardan hangisi ? :)

mobilde olanlar için--->https://store.donanimhaber.com/e6/3f/97/e63f97cda07cb96fffd535ae2cd0d5a4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 1 Kasım 2017; 22:27:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

İndirimi bitmeden aşağıdaki kartı almanızı öneririm;
    http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-aero-itx-4gb-128-bit-gddr5-ekran-karti-gtx-1050-ti-aero-itx-4g-oc-p-HBV000008AI6J

Yurtdışı gt 1030 aero kullandım. O kartın fanı o kadar yavaş dönmesine rağmen fanından gelen şaft sesi beni deli ediyordu.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gigabyte -- 1 Kasım 2017; 22:33:33 >

• asus strix 1050ti kullanıyorum sogutma olarak gayet iyi ve fanlarıda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

asus strix 1050ti kullanıyorum sogutma olarak gayet iyi ve fanlarıda güzel

O kart da hem backplate var ama fazla pahalı olmuyor mu sonuçta 1050ti yani. Sapphire ile asus arasında 200 lira fark olacak değer mi acaba?
  • zotac dan şaşmam senin yerinde olsam bende 1050ti oc versiyonu var harika
  • wallahi hocam ben kullanıcı olarak asusdan memnunum dedigim gibi kullanıcı yorumumm olumlu

begeniyorum asusus sogutması zaten efsane

Sapphire kullanmadıgım için yorum yapmam dogru olmaz ama dedigim gibi kullanıcı yorum açın internetten bakın karta

sisteminizi ve istediginiz kartı yazın inceleyin

hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    geçen ay açıldı
    ekran kartı hangisi daha iyi
    11 yıl önce açıldı
    Bu ikisinden hangi modem daha iyi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

wallahi hocam ben kullanıcı olarak asusdan memnunum dedigim gibi kullanıcı yorumumm olumlu

begeniyorum asusus sogutması zaten efsane

Sapphire kullanmadıgım için yorum yapmam dogru olmaz ama dedigim gibi kullanıcı yorum açın internetten bakın karta

sisteminizi ve istediginiz kartı yazın inceleyin

hangisi daha iyi performans veriyorsa onu alın

Performans olarak tabi ki 1050ti daha iyi.

Ancak asus 1050ti ile sapphire rx 560 arasında 215 lira fark olacak. Bu farka değecek mi

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFF GONG

zotac dan şaşmam senin yerinde olsam bende 1050ti oc versiyonu var harika

Bıktım artık Zotac dan bunu arıza olarak demiyorum tersine çok memnundum ama farklı marka denemek istiyorum artık.
  • https://www.youtube.com/watch?v=qyqHaelwPzQ

buyrun hocam

inceleyin

bide bu gigabayt
  • 1050 ti güzel fark ettirir, tabi pahalı dersen kdv indirimi bekle, ucuz olsun dersen rx560 un daha ucuzlarına bak, 650 tl o karta çok gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

1050 ti güzel fark ettirir, tabi pahalı dersen kdv indirimi bekle, ucuz olsun dersen rx560 un daha ucuzlarına bak, 650 tl o karta çok gibi

650 vermeyeceğim zaten.

Sapphire alırsam 590 tl +50 lira bonus filan yazıyor.

Msi 1050ti alırsam 770 tl +50 lira bonus gelirse. Düz hesap aralarında 180 lira fark olacak. Bu farka değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HüsnüÇoban

quote:

Orijinalden alıntı: Texassm0ke

1050 ti güzel fark ettirir, tabi pahalı dersen kdv indirimi bekle, ucuz olsun dersen rx560 un daha ucuzlarına bak, 650 tl o karta çok gibi

650 vermeyeceğim zaten.

Sapphire alırsam 590 tl +50 lira bonus filan yazıyor.

Msi 1050ti alırsam 770 tl +50 lira bonus gelirse. Düz hesap aralarında 180 lira fark olacak. Bu farka değer mi?

bence kesinlikle değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bu farka deger ama msı kesinlikle önermem sevmiyorum msı i

asus daha iyi arka plakasıda saglam ben memnunum gayetde güzel oc da yaparsın karta mutlu mutlu oynarsın

https://www.youtube.com/watch?v=H-c-qEfmleA
  • Msi reklam politikasından dolayı bende pek sevmem ama gaming serisi kartları serin çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.